Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΣταμάτης Φασουλής: «Έβγαλε με κατσαβίδι τα μάτια μου απο τη φωτογραφία μου....

Σταμάτης Φασουλής: «Έβγαλε με κατσαβίδι τα μάτια μου απο τη φωτογραφία μου. Ξυπνάω ταραγμένος τις νύχτες»

Ο Σταμάτης Φασουλής σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, μίλησε για τις αλήθειες και εξομολογήθηκε το περιστατικό που τον πλήγωσε.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην θεατρική παράσταση “Ο Κήπος με τις αλήθειες“, υπογραμμίζοντας ότι « είναι ένα σύγχρονο έργο και το χρωστάω στη φίλη μου, Ελένη Ράντου, που μου το έδωσε να το διαβάσω. Η Ελένη ήθελε να ανεβάσει το έργο, αλλά ήταν μικρή για να παίξει τη μαμά και μεγάλη για να κάνει την κόρη. Τα παιδιά του έργου αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικά, συναισθηματικά, σεξουαλικά».

Ο Σταμάτης Φασουλής απαγορεύει στον εαυτό του να λέει αλήθειες που πληγώνουν

Για τις αλήθειες στη ζωή του, ο Σταμάτης Φασουλής επεσήμανε «μου απαγόρευσα να εκφράσω όλες τις αλήθειες μου, γιατί δεν ήθελα να πληγώσω κόσμο. Προτιμώ το ζωτικό ψεύδος και όχι τις αλήθειες που πληγώνουν έναν άνθρωπο. Γνώρισα όλα τα συναισθήματα, αλλά όχι το μίσος. Υπήρξα σκληρός γιατί είχα το άλλοθι ότι επειδή είμαι σκληρός με εμένα, μπορώ να είμαι και με τους άλλους».

Το περιστατικό που σημάδεψε τον Σταμάτη Φασουλή

Όσον αφορά το περιστατικό που τον έχει σημαδέψει, τόνισε «με πλήγωσε το ότι πήγα σε ένα θέατρο και υπήρχε μια φωτογραφία μου, στην οποία κάποιος μου είχε βγάλει τα μάτια με κατσαβίδι. Το σκέφτομαι και ταράζομαι, ξυπνάω τις νύχτες με αυτή την εικόνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ