Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΑπό τραγουδιστής στο Fame Story, γιατρός στο Γεννηματάς

Από τραγουδιστής στο Fame Story, γιατρός στο Γεννηματάς

Η ζωή του μουσικού που τον τράβηξε η ιατρική και έχει προξενήσει αντιδράσεις με τις αναρτήσεις του στα social media

Λίγο η κρίση, λίγο οι λανθασμένες επιλογές καριέρας και φυσικά η τύχη οδήγησαν πολλούς Έλληνες διασήμους να αποτραβηχτούν τα από τα φώτα της δημοσιότητας και να απαρνηθούν τη δόξα και τα (όποια) χρήματα τους είχε αποφέρει το σανίδι, η πίστα ή οι πασαρέλες και να στραφούν σε κάτι πιο «γήινο».

Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα Ελλήνων καλλιτεχνών που από επιλογή ή ανάγκη έκαναν στροφή στην καριέρα τους ακολουθώντας άλλους δρόμους προσπαθώντας να βγάλουν τα προς το ζην. Χαρακτηριστικά παραδείγματα του αγαπημένου τραγουδιστή Γιώργου Αλκαίου, ο οποίος 4 μήνες μετά την εκπροσώπηση στη Eurovision τα βρόντηξε και έφυγε για το αγαπημένο του νησί τη Μήλο, αλλά και εκείνο του πρώην ποδοσφαιριστή και βουλευτή Γιώργου Ανατολάκη ο οποίος από τα έδρανα της Βουλής έγινε κούριερ σε κατάστημα ανταλλακτικών.

Ιδιαίτερη περίπτωση όμως είναι εκείνη του μουσικού Νίκου Μίχα ο οποίος μπήκε στις ζωές μας από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό τραγουδιού του Fame Story 2 το 2004 και ο οποίος πλέον εργάζεται ως γιατρός στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Η τηλεοπτική παρουσία και η στροφή στην ιατρική

Το 2004 ο νεαρός τότε μουσικός, Νίκος Μίχας έλαβε μέρος στο Fame Story 2 όπου και ερμήνευσε το τραγούδι του «Το Πάρτι». Το εν λόγω άσμα σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και έτσι εξασφάλισε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Heaven Music.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ