Από τραγουδιστής στο Fame Story, γιατρός στο Γεννηματάς

Η ζωή του μουσικού που τον τράβηξε η ιατρική και έχει προξενήσει αντιδράσεις με τις αναρτήσεις του στα social media

Λίγο η κρίση, λίγο οι λανθασμένες επιλογές καριέρας και φυσικά η τύχη οδήγησαν πολλούς Έλληνες διασήμους να αποτραβηχτούν τα από τα φώτα της δημοσιότητας και να απαρνηθούν τη δόξα και τα (όποια) χρήματα τους είχε αποφέρει το σανίδι, η πίστα ή οι πασαρέλες και να στραφούν σε κάτι πιο «γήινο».

Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα Ελλήνων καλλιτεχνών που από επιλογή ή ανάγκη έκαναν στροφή στην καριέρα τους ακολουθώντας άλλους δρόμους προσπαθώντας να βγάλουν τα προς το ζην. Χαρακτηριστικά παραδείγματα του αγαπημένου τραγουδιστή Γιώργου Αλκαίου, ο οποίος 4 μήνες μετά την εκπροσώπηση στη Eurovision τα βρόντηξε και έφυγε για το αγαπημένο του νησί τη Μήλο, αλλά και εκείνο του πρώην ποδοσφαιριστή και βουλευτή Γιώργου Ανατολάκη ο οποίος από τα έδρανα της Βουλής έγινε κούριερ σε κατάστημα ανταλλακτικών.

Ιδιαίτερη περίπτωση όμως είναι εκείνη του μουσικού Νίκου Μίχα ο οποίος μπήκε στις ζωές μας από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό τραγουδιού του Fame Story 2 το 2004 και ο οποίος πλέον εργάζεται ως γιατρός στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Η τηλεοπτική παρουσία και η στροφή στην ιατρική

Το 2004 ο νεαρός τότε μουσικός, Νίκος Μίχας έλαβε μέρος στο Fame Story 2 όπου και ερμήνευσε το τραγούδι του «Το Πάρτι». Το εν λόγω άσμα σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και έτσι εξασφάλισε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Heaven Music.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ