Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & Style«Ξέφυγε» πάλι η Μαντόνα: Ξάπλωσε στο γραφείο του Τζίμι Φάλον και σήκωσε...

«Ξέφυγε» πάλι η Μαντόνα: Ξάπλωσε στο γραφείο του Τζίμι Φάλον και σήκωσε τη φούστα της μπροστά στην κάμερα!

Η 63χρονη «βασίλισσα της ποπ» συνεχίζει να προκαλεί, αψηφώντας τον πανδαμάτορα χρόνο – Ποια ήταν η αντίδραση του παρουσιαστή, όταν η Μαντόνα έδειξε τα εσώρουχά της 

Πιστή στη συνταγή της. Προκαλεί, με έναν δικό της, μοναδικό τρόπο. Φλερτάρει με το αιρετικό και το αισθησιακό. Η βασίλισσα της ποπ μουσικής σκηνής, Μαντόνα, με αφορμή το νέο της ντοκιμαντέρ, για την περιοδεία της με τίτλο «Madame X», προκάλεσε κύμα αναστάτωσης στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον. Ξάπλωσε πάνω στο γραφείο του παρουσιαστή και ακάθεκτη στη συνέχεια σήκωσε τη φούστα της, μπροστά στην κάμερα.

Η 63χρονη σταρ εμφανίστηκε στο ”The Tonight Show” και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι θεατές βλέποντας το ντοκιμαντέρ της θα κατανοήσουν ότι η τέχνη είναι «σημαντική για τις ζωές μας».

Δεν παρέλειψε να αναφέρει και πόσο την έχει εμπνεύσει ο συγγραφέας Τζέιμς Μπόλντουιν.

«Υπήρξε μεγάλη έμπνευση για εμένα μεγαλώνοντας και ήταν μεγάλη πηγή έμπνευσης για το σόου. Ένα από τα πράγματα που παραθέτω ξανά και ξανά στο σόου είναι ότι οι καλλιτέχνες υπάρχουμε για τη διατάραξη της ηρεμίας. Ελπίζω να το έχω κάνει αυτό όχι μόνο για εσένα απόψε, αλλά και για όσους παρακολουθούν το σόου, αλλά το εννοώ με τον καλύτερο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά σηκώθηκε και ξάπλωσε μπρούμυτα πάνω στο γραφείο του Τζίμι Φάλον.

Η αντίδραση του παρουσιαστή ήταν άμεση, προσπαθώντας να αναλάβει ρόλο πυροσβέστη: «Όχι, όχι, Μαντόνα σταμάτα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σταμάτα τώρα».

Παράλληλα, ο παρουσιαστής έβγαλε το σακάκι του και προσπάθησε να καλύψει το σώμα της σταρ.

Η Μαντόνα σηκώθηκε όρθια και είπε γελώντας: «Κανένας δεν θα δει τίποτα, Θεέ μου». Aμέσως μετά, χωρίς να την πτοεί κανένας και τίποτα, σήκωσε τη φούστα της και έδειξε τα οπίσθιά της στην κάμερα, προτού καθίσει πάλι.

Στη συνέντευξη η Μαντόνα μίλησε, μεταξύ άλλων, για ρόλους που έχει απορρίψει. Αποκάλυψε ότι δεν δέχθηκε ρόλο στο Matrix. «Μπορείς να το πιστέψεις; Είναι μία από τις καλύτερες ταινίες που έχουν γίνει ποτέ», σχολίασε και πρόσθεσε ότι ένα μικρό κομμάτι της μετανιώνει για αυτή τη στιγμή της ζωής της.

Επίσης επιβεβαίωσε ότι απέρριψε τον ρόλο της Catwoman στο Batman Returns, όπως πρόταση να πρωταγωνιστήσει στο Showgirls. Ωστόσο, ανέφερε ότι μετάνιωσε την απόφασή της μόνο για την πρώτη ταινία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ