Θεοφανία Παπαθωμά: Ο Γρηγόρης Πετράκος, η απιστία και η συγχώρεση

Συνέντευξη στο ”Mega Καλημέρα” παραχώρησε η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία μίλησε για την απιστία, τον θεσμό της οικογένειας και για τον σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο, που όπως είπε υπάρχει ακόμη έρωτας ανάμεσά τους.

Οι δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά

«Σε μια οικογένεια ο καθένας έχει τον ρόλο του. Ο άνδρας δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αλλά στη μοίρα που του αναλογεί. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της φροντίδας σίγουρα το καταλαμβάνουν τα παιδιά. Ο άνδρας πρέπει να έχει στο νου του τη γυναίκα, να την φροντίζει και να την ενεργοποιεί, να την γεμίζει» ανέφερε η ηθοποιός που συνεχίζει για τρίτη σεζόν στην τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες.

Όσον αφορά στον σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο, η Θεοφανία Παπαθωμα είπε: «ασχολείται πολύ με τα παιδιά και με βοηθάει αρκετά. Δεν θα πω ότι έχω παράπονο… Υπάρχει έρωτας ανάμεσά μας, όπως και ο θαυμασμός και η αγάπη».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα της απιστίας. «Το θέμα της απιστίας αφορά σε αυτόν που την κάνει, όχι στον άλλο. δεν μου έχει έτυχε να συγχωρήσω απιστία. Η αγάπη βέβαια λένε συγχωρεί τα πάνα».

Τέλος, δήλωσε ότι δεν τις αρέσει να κάνει παρεμβάσεις στο σώμα της. «Είμαι προικισμένη από την φύση και δεν έχω κάνει κάποια παρέμβαση, θα το πάω έτσι όσο αντέξω».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ