Επτά τύποι αντρών που πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες

… αν θέλουν να παντρευτούν – Πότε μια γυναίκα πρέπει να μένει μακριά από έναν άνδρα

Δεν είναι όλοι οι άντρες για οικογένεια… Σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάζει το γερμανικό περιοδικό “Focus”, υπάρχουν επτά κατηγορίες αντρών που θα πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες που θέλουν να βάλουν βέρα στο δεξί.

Οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου θα πρέπει να μένουν μακριά από τους άντρες που είναι εργασιομανείς, έχουν εξάρτηση από τη μαμά τους, είναι κολλημένοι με τα παιδιά , είναι εγωμανείς, θέλουν να γυρίζουν όλο τον κόσμο, παραείναι δυναμικοί σε σημείο που να είναι αυταρχικοί και δεν θέλουν να βγαίνουν από το σπίτι. 

1. Ο εργασιομανής

Θεωρεί την καριέρα του ως το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Η σύζυγος του θα το καταλάβει από την πρώτη κιόλας μέρα του έγγαμου βίου. Περνά τις περισσότερες ώρες στο γραφείο. Σάββατο και Κυριακή κάθεται με το laptop στο τραπέζι του απολαμβάνει το πρωινό του. 

2. Άνδρας – μαμάκιας

Όποιος έχει την εμπειρία καταλαβαίνει πως, όσοι άντρες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία , δεν θα βάλουν ποτέ πάνω από όλα την οικογένειά τους αφού δεν έχουν κόψει τον ομφάλιο λώρο από την μανούλα. Η μαμά του θα είναι παρούσα ακόμα κι αν δεν είναι μέσα στο σπίτι. Θα επικοινωνεί συνεχώς τηλεφωνικά με τον γιο της, θα έχει ρόλο στην εκπαίδευση των παιδιών αλλά και σε ότι συμβαίνει στην οικογένεια.  

3. Ο άντρας – παιδί

Ο  άντρας που γίνεται “ένα” με τα παιδιά με αποτέλεσμα να επιδιώκει να είναι συνεχώς μαζί τους σε σημείο όμως που να παραμελεί την σύζυγό του. Βρίσκεται συνήθως στην παιδική χαρά ή βγάζει έξω τα παιδιά για παγωτό για να αισθάνεται και ο ίδιος παιδί.  

4. Ο εγωμανής

 Κοιτάζοντας μόνο τις ανάγκες του , ο άνδρας αυτός δεν θα φροντίζει ούτε την σύζυγό του αλλά ούτε και τα παιδιά του. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εαυτός του. 

5. Ο κοσμoγυρισμένος

Ο άνδρας που αισθάνεται ελεύθερος όταν ταξιδεύει. Μ΄ένα σακίδιο στον ώμο θέλει να “οργώνει” την Ευρώπη . Να κάνει ψώνια στο Λονδίνο, σέρφινγκ στη Χαβάη και σαφάρι στη Σρι Λάνκα. Δεν έχει μόνιμη έδρα καθώς και το επάγγελμά του που είναι ευέλικτο , του επιτρέπει να ταξιδεύει συνεχώς. 

6.Ο άνδρας – macho

Έχει δύο όψεις: αυτός που θέλει να έχει το πάνω χέρι, να περνούν απ΄αυτόν όλες οι αποφάσεις του παιδιού. Με αυτό τον άνδρα νιώθεις ασφάλεια . Και αυτός που θέλει την γυναίκα του στο σπίτι: απαιτεί απ΄αυτήν να αφήσει την δουλειά της και να ασχοληθεί με τα παιδιά . 

7.O άνδρας-  σπιτόγατος

Δεν ξεκολλάει από το σπίτι : κάθεται συνεχώς σ’ ‘έναν καναπέ και βλέπει τα αγαπημένα του σίριαλ στην τηλεόραση . Δεν υπάρχει αυθορμητισμός και πάθος  στην περίπτωσή του . Η ζωή μαζί του είναι είναι βαρετή και χωρίς απρόοπτα.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ