Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΛόταρ Ματέους: Χώρισε και την καλλονή Αναστασία και μετράει πλέον... πέντε διαζύγια!

Λόταρ Ματέους: Χώρισε και την καλλονή Αναστασία και μετράει πλέον… πέντε διαζύγια!

Ο Λόταρ Ματέους αποφάσισε να χωρίσει με την 27 χρόνια νεότερη σύζυγό του, Αναστασία, καταγράφοντας στο… παλμαρέ του το πέμπτο διαζύγιο της ζωής του, για μια νεότερη γυναίκα

Δεύτερη συνήθεια έχουν γίνει οι νεότερες γυναίκες αλλά και τα διαζύγια για τον θρυλικό παλαίμαχο της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας, Λόταρ Ματέους, όπως επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Bild, ο 60χρονος πρώην άσος αποφάσισε να χωρίσει με την κατά… 27 χρόνια νεότερη σύζυγό του,  33χρονη Αναστασία Κλίμκο.

Ο λόγος; Τα… μάτια μιας άλλης γυναίκας, ακόμα πιο νέας σε ηλικία,  με την οποία και εθεάθη να διασκεδάζει σε παραλία της Μυκόνου.

«Κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε ότι τα ενδιαφέροντά μας είχαν πάει σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Δεν θέλει να πλένει βρώμικες φανέλες ή ρούχα. Όλα τα άλλα είναι ιδιωτικές λεπτομέρειες που δεν αφορούν κανέναν. Δεν υπήρξε καυγάς, θυμός ή άλλοι σύντροφοι. Καλό είναι να συμφωνήσουμε, είμαστε ακόμα σε φιλικούς όρους. Το πιο σημαντικό είναι να τα καταφέρει ο γιος μας», δήλωσε ο Ματέους στην γερμανική εφημερίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ