Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & Style“Λύγισε” στον αέρα η Ιωάννα Μαλέσκου

“Λύγισε” στον αέρα η Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν άντεξε και λύγισε στον αέρα της εκπομπής «Love it». Αιτία ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε η Βάσω Μανοπούλου, μια γυναίκα από τη Θήβα που γεννήθηκε χωρίς το αριστερό της πόδι.

Συγκεκριμένα, η Βάσω Μανοπούλου μίλησε για τη ζωή της, την εκ γενετής αναπηρία της, τον σύντροφό της και έστειλε το δικό της μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας.

Η συγκίνηση και τα λόγια της Ιωάννας Μαλέσκου

“Συγκινήθηκα… Συγκινήθηκα σε πολλά επίπεδα. Μιλάει με μια ωραία ενέργεια και με μια απλότητα. Ακούω τη Βάσω και τη συγκρίνω με εμένα, πώς θα διαχειριζόμουν μια ανάλογη περίπτωση, πώς έχω διαχειριστεί διαφορετικές δυσκολίες στη ζωή μου. Συγκινούμαι γιατί βλέπεις κι αυτό το ‘αν πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς’. Και η μάνα της είπε σήκω. Και βρίσκεις τη δύναμη και το κάνεις” είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυά της.

«Εκεί που εγώ ανατρίχιασα, με τον άνθρωπό της, που λέει ‘ο γλυκούλης μου δεν ρώτησε’. Αυτό είναι αγάπη παιδιά, να σε αγαπάει και να σε αποδέχεται όπως είσαι. Ελαττώματα, κουσουράκια, ιδιαιτερότητες, ο καθένας έχει τα δικά του. Κορίτσι μου να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον άνθρωπό σου, με την οικογένειά σου. Είσαι ένας τρομερός άνθρωπος».

«Τέτοια παραδείγματα είναι στη ζωή που συνειδητοποιείς τα απλά πράγματα. Αγάπη άνευ όρων ρε παιδιά. Εύχομαι για όλους μας να βρούμε τον άνθρωπο που θα κάνει τη διαφορά στη ζωή μας και θα μας δεχτεί όπως είμαστε. Αυτό είναι αγάπη!», είπε κλείνοντας η Ιωάννα Μαλέσκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ