Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΠασχάλης: «Σαχλαμάρες αυτά που ακούγονται ο,τι “τρώω παντόφλα”. Η Αλίκη είναι ο...

Πασχάλης: «Σαχλαμάρες αυτά που ακούγονται ο,τι “τρώω παντόφλα”. Η Αλίκη είναι ο άνθρωπός μου»

Ο Πασχάλης βρέθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε για τον Τόνι Σφήνο και πώς παρουσιάζει την εποχή που εκείνος μεσουράνησε, αλλά και για τη σύζυγό του, Αλίκη Αρβανιτίδη.

Ο Πασχάλης πιστεύει ότι ο Τόνι Σφήνος γελοιοποιεί την εποχή του

Όπως υπογράμμισε για τον Τόνι Σφήνο “σήμερα πολλά νέα παιδιά γελάνε με τη μόδα παλιότερων δεκαετιών. Είστε αστείοι που γελάτε με τη μόδα της εποχής μας, θα έπρεπε εμείς να γελάμε με τη μόδα τη σημερινή με τα κουρέλια. Αν είναι αυτή για γέλια. Ο Τόνι Σφήνος παρότι είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει, εμένα δεν μου αρέσει γιατί μου φαίνεται ότι γελοιοποιεί την εποχή. Ο νέος κόσμος μέσα από τον Τόνι Σφήνο γνωρίζει τα τραγούδια εκείνης της εποχής αλλά η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Κάποια στιγμή που πήγα να δω το φαινόμενο στο Γκάζι με σήκωσε πάνω”.

Αναφερόμενος στη σύζυγό του, Αλίκη Αρβανιτίδη, ο Πασχάλης επεσήμανε «είναι ένας σύντροφος που τον επέλεξα συνειδητά. Αναζήτησα ένα κορίτσι να με φυλάει. Γιατί πίστευα ότι αν θέλω να συνεχίσω στον χώρο αυτό πρέπει να έχω έναν άνθρωπο να με αγαπάει και να ενδιαφέρεται για αυτό που κάνω. Είναι σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο να σου λέει τι είναι στραβό και τι είναι ίσιο. Όποιος δεν έχει κάποιον να τον αγαπάει η καριέρα του δεν πήγε τόσο καλά όσο θα έπρεπε».

Η σύζυγος του Πασχάλη δεν έχει σχέση με την εικόνα που έχουν παρουσιάσει γι’ αυτή

Και συμπλήρωσε ο Πασχάλης «η Αλίκη για μένα είναι το έτερόν μου ήμισυ. Εδώ παίρνω την ευκαιρία να πω ότι η Αλίκη δεν είναι αυτό που ξέρει ο κόσμος. Ο κόσμος θεωρεί ότι είναι ένα σκληρό άτομο. Έχουν κυκλοφορήσει διάφορες “παντόφλες”, διάφορες σαχλαμάρες. Δεν ισχύει. Δεν βιώνουμε κάτι στο σπίτι μου. Είναι βλακεία πέρα για πέρα αυτό που λέει ο κόσμος. Με πληγώνει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ