Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleBig Brother: «Καμάρωνα τον γιο μου όταν είδα τα πλάνα στο μπάνιο»,...

Big Brother: «Καμάρωνα τον γιο μου όταν είδα τα πλάνα στο μπάνιο», λέει ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα

Ο Παναγιώτης Πέτσας μετά την πορεία του στο περσινό GNTM αποφάσισε να μπει στο Big Brother και όπως φαίνεται έχει φέρει τα πάνω κάτω.

O Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα έχουν αναστατώσει το σπίτι του Big Brother, με τους συγκατοίκους τους να είναι αρκετά αναστατωμένοι με τον τρόπο που διαχειρίζονται την ασυγκράτητη πια σχέση τους.

Ο Βασίλης Πέτσας, πατέρας του Παναγιώτη, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, για τον γιο του και όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

«Η Ανχελίτα είναι η καινούρια μας νύφη, από ό,τι καταλαβαίνω. Ο Παναγιωτάκης είναι φουλ ερωτευμένος και το δείχνει κάθε στιγμή. Να προσέξει μην πληγωθεί. Από τη στιγμή που είδα πώς την κοίταγε… το μυαλό μου πήγε ότι εκεί στόχευσε και νομίζω το πέτυχε. Εννοείται ότι εγκρίνω. Καμάρωνα τον γιο μου όταν είδα τα πλάνα στο μπάνιο.

Ο Παναγιώτης πέφτει με τα μούτρα… και πληγώνεται. Έχει πληγωθεί και τον έχουμε μαζέψει η οικογένεια. Είχε αποφασίσει αρκετό καιρό να είναι μόνος του, γιατί μετά το GNTM είχε πληγωθεί από μια σχέση. Του στοίχησε και όλο αυτό το διάστημα ήταν μόνος του. Μπήκε στο Big Brother συνειδητοποιημένα, ήξερε τι έκανε», λέει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Πέτσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ