Ντόρα Μακρυγιάννη: Το ξέσπασμα της ηθοποιού – “Είστε το λιγότερο γελοίοι…”

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 “Ήλιος” ξέσπασε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Η ηθοποιός έγινε έξαλλη διαβάζοντας δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που την παρουσίαζαν ως θύμα ξυλοδαρμού. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα βασίστηκαν σε backstage φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια από τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 “Ήλιος”. Σε αυτές η Ντόρα Μακρυγιάννη έφερε μώλωπες, με αποτέλεσμα κάποιοι να αναφέρουν ότι την έχουν χτυπήσει.

Η ηθοποιός ανέβασε βίντεο στα stories του Ιnstagram, εξηγώντας στους ακολούθους της τι έχει συμβεί, χωρίς να μπορεί να κρύψει την οργή της.

Τι είπε η Ντόρα Μακρυγιάννη στα βίντεο που ανέβασε

«Πραγματικά θα προσπαθήσω πάρα πολύ να συγκρατηθώ, είστε το λιγότερο γελοίοι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας συμβαίνει. Σε ποιον Θεό πιστεύετε. Πόσα μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε επισκεψιμότητα στα προφίλ σας. Φτάσατε σε σημείο να βάλετε τίτλο “Η Ντόρα Μακρυγιάννη θύμα ξυλοδαρμού” για να μπει ο κόσμος μέσα για να δει τι μου συνέβη, ενώ είναι φωτογραφία από τα backstage του Ήλιου, που είναι μώλωπες από μακιγιάζ. Πραγματικά είστε γελοίοι.

Εάν βρω τρίτο site, δεν ξέρω τι να πω. Και αυτό που με εκνεύρισε περισσότερο για να εξηγηθούμε δεν είναι ότι χρησιμοποιήσατε το δικό μου όνομα, πολύ περισσότερο είναι ότι χρησιμοποιήσατε ένα θέμα σαν τίτλο πάρα πολύ ευαίσθητο, που μας απασχολεί και κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο, για έναν ακόμη ξυλοδαρμό.

Που οι γυναίκες προσπαθούν να βρουν δύναμη, να μιλήσουν, να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και ξαφνικά εσείς το χρησιμοποιείται για να καρπωθείτε likes και δημοσιότητα. Το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να ντρέπεστε», είπε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ