Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleSurvivor All Star: Χρυσάφι από τον Ατζούν στους παίκτες

Survivor All Star: Χρυσάφι από τον Ατζούν στους παίκτες

Ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί τρέχει και δεν φτάνει, καθώς μετά το 6,5% στο δυναμικό κοινό που σημειώνει στην τηλεθέαση η κοστοβόρα παραγωγή “Top Chef“, προσπαθεί να σώσει μαζί με τον ΣΚΑΙ την παρτίδα.

Έτσι, σύμφωνα με την “Espresso”, κατέφτασε στην Αθήνα έχοντας στην ατζέντα του το “Survivor All Star”, μήπως ρεφάρει το οικονομικό βατερλό με το ριάλιτι μαγειρικής. Μάλιστα φέρεται ότι είναι αποφασισμένος να χρυσοπληρώσει τα πουλέν του των παλιότερων κύκλων του Survivor.

Ο Ατζούν έδωσε εντολή στην ομάδα του να ετοιμάσει το μπάτζετ των παικτών

Ο ΣΚΑΙ, μετά τις χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης του Top Chef, σκέφτεται ακόμη και να το σταματήσει πρόωρα και να βγάλει με φόρα από τον Νοέμβριο το ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως μάλιστα ειπώθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Ατζούν έδωσε εντολή στην ομάδα του να ετοιμάσει το μπάτζετ των παικτών ώστε να κάνει τέτοιες δελεαστικές προτάσεις που δύσκολα θα αρνηθούν όσοι κληθούν να συμμετάσχουν.

Ο Τούρκος παραγωγός θέλει δύο ζευγάρια και έναν παίκτη σταρ.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον γνωστό Ντάνο. Όσο για τα ζευγάρια, αυτά είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Βέβαια ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι της παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί θα πρέπει να μιλήσουν με όσους παίκτες έχουν στη λίστα τους για το “Survivor All Star”, να υπολογίσουν το κόστος και να τρέξουν, καθώς στόχος είναι στα τέλη Νοεμβρίου ή το αργότερο στις αρχές Δεκεμβρίου νε ξεκινήσει το παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ