Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΣκηνές απείρου κάλλους – Ο Μπέος μοίρασε κόλλυβα στο δημοτικό συμβούλιο

Σκηνές απείρου κάλλους – Ο Μπέος μοίρασε κόλλυβα στο δημοτικό συμβούλιο

Με τις εικόνες μιας αίθουσας – αρένας, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και σεξιστικά σχόλια, να είναι ακόμη νωπές, ο κ. Μπέος έδωσε νέο ρεσιτάλ, αυτή τη φορά μοιράζοντας… κόλλυβα, παραδίδοντας μαθήματα ορθής πολιτικής συμπεριφοράς

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν για ακόμη μια φορά κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βόλου.

Πρωταγωνιστής; Μα ποιος άλλος; Φυσικά, ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.

Με τις εικόνες μιας αίθουσας – αρένας, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και σεξιστικά σχόλια, να είναι ακόμη νωπές, ο κ. Μπέος έδωσε νέο ρεσιτάλ, αυτή τη φορά μοιράζοντας… κόλλυβα, παραδίδοντας έτσι μαθήματα ορθής πολιτικής συμπεριφοράς.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, κατόπιν εντολής του δημάρχου, υπάλληλος δήμου μοίρασε κεσεδάκια με κόλλυβα στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Ο Αχιλλέας Μπέος δοκίμασε τα κόλλυβα, όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, και στη συνέχεια απευθυνόμενος στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, είπε:

«Σήμερα, (οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης) πενθούν. Είχαν κηδεία το πρωί με τα εγκαίνια του πάρκινγκ της Φιλελλήνων, οπότε παρήγγειλαν κόλλυβα στον Στεφόπουλο. Αρκεί να τα πληρώσουν κ. Στεφόπουλε, ε; Να μην είναι τσαμπατζήδες…».

Απολαύστε τις σκηνές απείρου κάλλους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ