Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΟ «βασιλιάς» Λιονέλ Μέσι εγκαταστάθηκε στο Παρίσι «συν γυναιξί και τέκνοις»

Ο «βασιλιάς» Λιονέλ Μέσι εγκαταστάθηκε στο Παρίσι «συν γυναιξί και τέκνοις»

Ποια είναι η σύζυγος του Μέσι, Αντονέλα Ροκούζο – Ποιος από τους τρεις γιους του υποστηρίζει την Λίβερπουλ και την Ρεάλ Μαδρίτης – Ο καταλυτικός ρόλος του πατέρα του, Χόρχε Μέσι, στην καριέρα του διεθνούς άσου

Ήταν μια εβδομάδα γεμάτη αντικρουόμενα συναισθήματα για τον Λιονέλ Μέσι, δάκρυα στην συνέντευξη Τύπου, όταν έλεγε το τελευταίο αντίο στη Μπαρτσελόνα και χαμόγελα κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Λε Μπουρζέ του Παρισιού, όπου εκατοντάδες οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν επεφύλαξαν υποδοχή «βασιλιά» στον Αργεντινό άσο.

Ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε με την Παρί Σεν Ζερμέν για δύο χρόνια με ετήσιες απολαβές 35 εκατ. ευρώ. Την Τετάρτη στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το Νο 30 της Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε «την απέραντη ευτυχία» του που βρέθηκε στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας. Όμως, ο Αργεντίνος άσος δεν έφτασε μόνος στην Πόλη του Φωτός, αλλά «συν γυναιξί και τέκνοις», καθώς και μαζί με τον πατέρα του Χόρχε Μέσι, που εκτελεί χρέη συμβούλου του διάσημου ποδοσφαιριστή από την αρχή της καριέρας του. Μάλιστα και στην συνέντευξη Τύπου στο Παρκ ντε Πρενς, όπου έδωσαν το «παρών» 150 δημοσιογράφοι και φωτογράφοι από όλο τον κόσμο, ο Μέσι πήγε μαζί με την οικογένειά του.

Η 33χρονη Αντονέλα Ροκούζο είναι η σύζυγος του Μέσι, που εδώ και χρόνια μοιράζεται τη ζωή της με τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. Οι δυο τους γνωρίζονται από τα παιδικά τους χρόνια και κατάγονται από την ίδια πόλη, το Ροζάριο, στο βορειοανατολικό τμήμα της Αργεντινής. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου όπου τους σύστησε ο φίλος του Μέσι και ξάδερφος της Αντονέλα, ποδοσφαιριστής Λούκας Σκάγκλια. Όμως, ο Μέσι και η Αντονέλα δεν έκαναν αμέσως σχέση μέχρι το 2007, όταν εκείνος δεν δίστασε να ταξιδεψει από την Ισπανία στην Αργεντινή για να παρηγορήσει την Αντονέλα, που έχασε στενό της φίλο σε τροχαίο.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει κρυφά αλλά το 2009 ο Μέσι αποκάλυψε σε συνέντευξή του τη σχέση τους ενώ τα Χριστούγεννα του ίδιου έτους η Αντονέλα μετακόμισε στη Βαρκελώνη. Το όνειρο της εντυπωσιακής Αντονέλα ήταν να σπουδάσει οδοντίατρος, όμως, αργότερα αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2017 σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ροζάριο, αν και είχε, ήδη, αποκτήσει τρεις γιους. Τον Τιάγκο, που γεννήθηκε το 2012, τον Ματέο που γεννήθηκε το 2015 και τον Σίρο που ήρθε στον κόσμο το 2018.

Δίπλα στον Μέσι η Αντονέλα, οι τρεις γιοι του και ο πατέρας του

Η Αντονέλα Ροκούζο συνοδεύει πάντα τον σύζυγό της σε εκδηλώσεις και δημόσιες εμφανίσεις ενώ είναι ενεργή στα social media με περισσότερους από 16 εκατ. ακολούθους στο Instagram. Έχει στην ιδιοκτησία της μια επιτυχημένη μπουτίκ υποδημάτων στη Βαρκελώνη. Η σύζυγος του Μέσι ανακοίνωσε στο Instagram την μετακόμιση της οικογένειας στο Παρίσι με μια φωτογραφία από το αεροπλάνο και με τη λεζάντα «Μια νέα περιπέτεια».

Οι τρεις γιοι του ζευγαριού, παρά την ηλικία τους, είναι εξίσου διάσημοι με τους γονείς τους, αφού ο Μέσι και η σύζυγός του έχουν επιλέξει να παίρνουν μαζί τα παιδιά τους στα ταξίδια τους στο εξωτερικό και να μην κρύβουν τα πρόσωπά τους στα social media. Μάλιστα, ο Μέσι δεν δίστασε να αποκαλύψει πριν δύο χρόνια στο κανάλι TyC Sports της Αργεντινής πως ο γιος του Ματέο υποστήριζε άλλη ομάδα από αυτή που έπαιζε ο πατέρας του.

Σε αγώνες εντός Ισπανίας ο μικρός Ματέο υποστήριζε την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ σε αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Λίβερπουλ, ο μεσαίος γιος του Μέσι, δήλωσε στον ποδοσφαιριστή πως είναι με την αγγλική ομάδα!

Ο 58χρονος Χόρχε Μέσι είναι κάτι παραπάνω από πατέρας του διάσημου Αργεντινού άσου. Είναι ο σύμβουλός του, ο καθοδηγητής του και εκείνος που θα τον υπερασπιστεί όταν υπάρχει ανάγκη. Ο Χόρχε Μέσι διαχειρίζεται την καριέρα του γιου του από την αρχή καθώς είναι εκείνος που το 2000 οδήγησε τον 13χρονο γιο του στο προπονητικό κέντρο της ΜπαρτσελόναΟ πατέρας του Μέσι έκανε τις διαπραγματεύσεις με τους υπεύθυνους στην Παρί Σεν Ζερμέν και είναι αυτός που πρώτος επιβεβαίωσε δημόσια στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης την αναχώρηση του γιου του για το Παρίσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ