Κιμ Καρντάσιαν: «Ενθουσιασμένη» με τον ελληνικής καταγωγής και… προικισμένο Άνταμ Ντέμος

656

Η διάσημη περσόνα έχει πάθει εμμονή με την σειρά Sex/Life και τον πρωταγωνιστή της, που έγινε θέμα συζήτησης, όταν εμφανίστηκε ολόγυμνος σε μία από τις πολλές «καυτές» σκηνές

Όπως όλα δείχνουν, η Κιμ Καρντάσιαν βγαίνει ξανά στο «κυνήγι», μετά το διαζύγιο της με τον Κάνιε Γουέστ.

Αυτή την φορά, ο άντρας, τον οποίο έβαλε στο μάτι είναι ο… ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Άνταμ Ντέμος. Ο διάσημος πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Netflix «Sex/Life» έχει αποτελέσει το τελευταίο διάστημα αντικείμενο συζήτησης, λόγω των επίμαχων σκηνών, στις οποίες εμφανίζεται κατά την διάρκεια της σειράς.

Η σειρά διηγείται την καθημερινή ζωή μίας μητέρας, η οποία αναπολεί τα παλιά χρόνια, όταν ακόμα ήταν «ιδιαίτερα ενεργή» στην σεξουαλική της ζωή. Σε μία σκηνή, ο Άνταμ Ντέμος εμφανίζεται εντελώς γυμνός και έκτοτε, όλοι κάνουν λόγο για το πόσο «προικισμένος» είναι.

Όπως φαίνεται, και η Κιμ Καρντάσιαν δεν έμεινε ασυγκίνητη από τον εντυπωσιακό ηθοποιό. Όπως αποκάλυψε η φίλη της Τρέισι, δημοσιεύοντας μία κοινή τους συνομιλία, η διάσημη περσόνα είναι μεγάλη φαν της σειράς και προσπαθεί να πείσει κι εκείνη, καθώς και την αδερφή της, Κλόε να ξεκινήσουν να την παρακολουθούν.

Όταν όμως, πληροφορήθηκε πως ο ηθοποιός είναι δεσμευμένος και μάλιστα με την ίδια γυναίκα, που έχει σχέση και στην σειρά, η Κιμ μάλλον απογοητεύτηκε, λέγοντας: «Πάψε!».

Δείτε τις φωτογραφίες: