Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleSurvivor Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή στην τελευταία αποχώρηση

Survivor Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή στην τελευταία αποχώρηση

Όλο και περισσότερες ανατροπές θα συνεχίσουμε να βλέπουμε στο Survivor, λίγο πριν το μεγάλο τελικό.

Ο Σάκης Κατσούλης συνέχισε να εντυπωσιάζει για ακόμα μία εβδομάδα, παίρνοντας τις δυο από τις τρεις ασυλίες που είχε στη διάθεση του.

Έτσι, κατάφερε να γλιτώσει από την υποψηφιότητα του, αφού τον είχε προτείνει πρώτο-πρώτο ο Κόρο, ωστόσο είδαμε τη Μαριαλένα να παίρνει τη θέση του.
Συγκεκριμένα, ο Κόρο έδωσε τη Μαριαλένα με τη δεύτερη ευκαιρία που είχε και ο Σάκης ψήφισε αρχικά τον Ασημακόπουλο και στη συνέχεια τον Κόρο, αφού η σχέση του με τον Ηλία, δεν του επέτρεψε ψυχολογικά να τον βγάλει προτεινόμενο.

Οι τρεις παίκτες αφέθηκαν στα χέρια του κοινού, το οποίο αποφάσισε για το ποιους θα στείλει στον ημιτελικό της Αθήνας, με τον Σάκη να είναι ήδη εκεί μαζί με τον Μπόγδανο, που είναι και σύμφωνα με τα στατιστικά του Survivor οι καλύτεροι αγωνιστικά παίκτες.

Μπορεί η αποχώρηση να αργεί ακόμα, καθώς θα γίνει την Κυριακή 27 Ιουνίου, ωστόσο όλα έχουν κριθεί πλέον και ξέρουμε ποιος παίκτης γυρίσει στην Ελλάδα.
Η παρεξήγηση με τη Μαριαλένα και το βίντεο του Ατζούν τελικά δεν έδειξε τον παίκτη που αποχωρεί, αφού η παίκτρια των Μπλε, παραμένει στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα σχετικά spoiler ο πατρινός Γιώργος Ασημακόπουλος θα είναι αυτός που δεν θα καταφέρει να μπει στην τελική τετράδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ