Κατερίνα Καινούργιου: Στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια – H ανακοίνωση του Open για την απουσία της από το «Ευτυχείτε»

Χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε πριν από λίγο η εκπομπή «Ευτυχείτε». Ρόλο παρουσιαστή ανέλαβε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος είπε πως είναι μια δύσκολη Παρασκευή καθώς η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ο δημοσιογράφος διαβεβαίωσε το τηλεοπτικό κοινό πως είναι καλά αλλά οι γιατροί έκριναν σκόπιμο να παραμείνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Η παρουσιάστρια του Open στις 4:30 αισθάνθηκε αδιαθεσία και δύσπνοια και για το λόγο αυτό πήγε στο νοσοκομείο. Πάντως από την εκπομπή της ξεκαθάρισαν πως η περιπέτεια που αντιμετωπίζει δεν έχει καμία σχέση με τον κορωνοϊό.

Η Κατερίνα Καινούργιου μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια στις 04.30 τα ξημερώματα. Είχε έντονες λιποθυμικές τάσεις και ζαλάδα. Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί αποφάσισαν να της κάνουν εισαγωγή.

Τα νεότερα αναφέρουν ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να δουν από τι προήλθε όλο αυτό. Θα παραμείνει σήμερα στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του Open

Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε το Open σχετικά με τη σημερινή απουσία της Κατερίνας Καινούργιου από την εκπομπή της.

«Η σημερινή εκπομπή του «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» βγήκε στον αέρα χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και παρέμεινε για εξετάσεις.

Όλοι οι άνθρωποι του OPEN της ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και ελπίζουμε να την έχουμε σύντομα κοντά μας».

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ