Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleMasterChef τελικός: Η μονομαχία, η ένταση και η… απογοήτευση των κριτών –...

MasterChef τελικός: Η μονομαχία, η ένταση και η… απογοήτευση των κριτών – Δείτε όλα όσα θα γίνουν

Η επιστροφή στην κουζίνα του MasterChef ίσως να… ανακούφισε τους δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού, τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη, όχι όμως για πολύ, καθώς το επόμενο και πολύ απαιτητικό μέρος του τελικού είναι εδώ.

Αν και έχουν μαγειρέψει εμπνευσμένοι από τα τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής και έχουν κάνει μια από τις δυσκολότερες προσπάθειες αντιγραφής των πιάτων του chef Fredrik Berselius, τα δύσκολα τώρα αρχίζουν!

Οι δυο φιναλίστ καλούνται σε μια μαραθώνια δοκιμασία προκειμένου να παρουσιάσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ένα δικό τους μενού.

Ένα αναβαθμισμένο, επιπέδου MasterChef 5, ολοκληρωμένο μενού, απολύτως δικής τους έμπνευσης, αποτελούμενο από τέσσερα διαφορετικά πιάτα, που θα κάνουν την εντυπωσιακή διαφορά.

Οργάνωση σκέψης, απόλυτη συγκέντρωση και απομόνωση του εξώστη, εκεί όπου βρίσκονται όλοι οι υποψήφιοι του φετινού διαγωνισμού μετά από καιρό αλλά και αγαπημένα πρόσωπα των φιναλίστ, πειθαρχία και απόδειξη μαγειρικής αντίληψης, είναι τα στοιχεία, που θα συμβάλλουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ