Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 06 Ιουνίου

Στις 11/06 θα συντελεστεί η Eκλειψη Ηλίου στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων. Eνα δυναμικό αστρολογικό φαινόμενο που, με τη σύμπραξη από τον τρέχοντα ανάδρομο Ερμή, θα φέρει τροποποιήσεις σε όλους. Επηρεάζονται η οικονομική και η εργασιακή ζωή των περισσοτέρων, μέσα από νέες προτάσεις αλλά και ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αισθηματικές εξομολογήσεις

Οι τάσεις του σύμπαντος είναι να σας ανοίξουν μεγάλους και πλατιούς δρόμους για να πάτε και πάλι μέσα στην αγκαλιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Εννοια

Η μόνιμή σας έννοια πια έχει γίνει τι κάνει και πού πάει ο σύντροφός σας. Αυτό σας έχει κυριεύσει απόλυτα και το μόνο που καταφέρνετε είναι να τον πιέζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ενίσχυση

Μάλλον θα πρέπει άμεσα να κάνετε μια πιο σοβαρή συζήτηση με τον άνθρωπό σας, για όλα αυτά που μέσα στο νέο ζώδιο που πλησιάζει πρέπει να αλλάξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Επικοινωνίες

Τις προσωπικές σας διαμάχες μην επιτρέπετε να τις βλέπουν όλοι οι τρίτοι. Δεν υπάρχει ουδείς λόγος. Κάπως έτσι ενοχλείται και ο άνθρωπός σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Εκπλήξεις

Πολλά τα νέα γεγονότα που έχουν βγει στην επιφάνεια και πρέπει να τα φέρετε σε μια ισορροπία. Μην κάνετε ωστόσο παράτολμες κινήσεις που δεν σα ευνοούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Συναναστροφές

Οι θέσεις και οι προτάσεις σας είναι ξεκάθαρες και σας οδηγούν σε ένα πιο ξεκάθαρο μονοπάτι γύρω από την αισθηματική σας ζωή, που σας προβληματίζει.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Δεσμεύσεις

Η προσοχή σας έχει στραφεί σε έναν ιδιαίτερο άνθρωπο που έχει φανερωθεί στην καθημερινότητά σας και κάνει προσπάθειες για να σας κατακτήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Επανασυνδέσεις

Οι συμπεριφορές σας έχουν κάνει κάποιους να έχουν εκνευριστεί. Προσπαθήστε τουλάχιστον να τα έχετε όλα ισορροπήσει μέχρι την είσοδο του Καρκίνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δώρα

Τα δώρα που θέλετε αυτό το καλοκαίρι σχετίζονται με την αγάπη και την ερωτική εξέλιξη. Φυσικά και πρέπει να δώσετε κάτι ανάλογο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Εργασιακές αλλαγές

Δεν έχετε πολλά να πείτε στον άνθρωπό σας. Τον έχετε αφήσει να κάνει αυτά που θέλει και στο τέλος η απόφαση θα είναι μόνο δική σας. Η εργασία σας έχει άνοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01- 19/02

Προσεγγίσεις από φίλους

Κάποιο φιλικό-κοντινό σας πρόσωπο θα σας πει-μεταφέρει μια είδηση από κάποιον πρώην σας, που θέλει να σας συναντήσει. Οι εξελίξεις θα είναι πολλές.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Συνειδητή μοναχικότητα

Μη χτυπάτε τις πόρτες που δεν ανοίγουν. Αυτό θα γίνει από μόνο του, μέσα στις επόμενες μέρες. Ο ανάδρομος Ερμής σίγουρα έχει μεγάλα σχέδια για εσάς.

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ