Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleSurvivor: Ο Αλέξης Παππάς ζήτησε συγνώμη για τη λέξη «καρκίνωμα»

Survivor: Ο Αλέξης Παππάς ζήτησε συγνώμη για τη λέξη «καρκίνωμα»

Survivor: Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι.

Ένα από τα πρόσωπα του φετινού Survivor είναι αναμφισβήτητα ο Αλέξης Παππάς. Το μοντέλο και ηθοποιός σχολιάστηκε όσο λίγοι, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που με τη συμπεριφορά και τα λόγια του προκάλεσε «σεισμό».

Μία από τις λέξεις που χρησιμοποίησε ο 34χρονος, ήταν το «καρκίνωμα» χαρακτηρίζοντας έτσι την Άννα Μαρία Βέλλη. Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε για την περιπέτειά του στον Άγιο Δομίνικο, ενώ ζήτησε και δημόσια συγνώμη για τη λέξη που είπε.

«Πώς μπορείς να πάρεις κάτι πίσω και να αλλάξεις τον χρόνο; Η λέξη “καρκίνωμα” για εμένα σημαίνει ότι είναι ένα ξένο σώμα που φέρει βλάβες στο υπόλοιπο κορμί. Είπα και φεύγοντας δεν έχω καλλιεργήσει κανένα συναίσθημα μίσους, το ότι ήμουν πιο οξύς αυτό είναι σίγουρο. Είχαμε και βρισιές μέσα στο παιχνίδι. Εγώ θέλω να πω ότι η μητέρα μου έχει περάσει καρκίνο και δεν ήθελα να πω στους ανθρώπους αυτούς που έχουν αυτό το πρόβλημα ότι δεν με ενδιαφέρουν.

Ήταν μια λέξη που χρησιμοποιήσω χωρίς να φιλτράρω εκείνη τη στιγμή. Και αν πείραξε κάποιον τόσο έντονα, τότε ζητώ συγγνώμη. Είναι ένα ριάλιτι το παιχνίδι, και πάνω στην επίθεση που δέχεσαι από κάποια άτομα, δε μπορείς να φιλτράρεις όλες τις στιγμές».

Πηγή:newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ