Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΤι λένε τα ζώδια σήμερα (1/6)

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (1/6)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Κριός
Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους σε καλεί να «φρεσκάρεις» δεξιότητες και γνώσεις που κάποτε απέκτησες και σήμερα σου χρειάζονται. Αλλά και να υιοθετήσεις εναλλακτικές διαδρομές προκειμένου να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα σου τύχει. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις έναν γνωστό ή συγγενή που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα η επερχόμενη αντίθεση Αρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου στη ζωή σου κι επειδή η μοίρα κυβερνά και δεν έχεις ουσιαστικές δυνατότητες παρέμβασης στα όσα συμβαίνουν. Κάνε αυτό που ξέρεις πολύ καλά, δηλαδή μια νέα αρχή!

Ταύρος
Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, φαίνεται πως ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο. Κι ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για την διεκπεραίωσή του, καλύπτοντας και ατέλειες ή κενά του παρελθόντος. Επιπλέον, κάποια έσοδα που περιμένεις μπορεί να καθυστερήσουν. Από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βρεις χρήματα που θεωρούσες χαμένα. Παράλληλα η επερχόμενη αντίθεση Αρη-Πλούτωνα φέρνει κακά μαντάτα για ένα συγγενή ή γείτονά σου. Ίσως όμως και να γίνει μια σοβαρή ζημιά σε ένα μέσον που χρησιμοποιείς. Το πιο σημαντικό όμως είναι να μην πηγαίνεις γυρεύοντας στο άγνωστο.

Δίδυμοι
Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, είναι πιθανό να μην σου βγουν «με την μία» κάποια πράγματα. Επιπλέον όμως θα μπορέσεις να διορθώσεις ότι δεν έγινε ολοκληρωμένα και να καλύψεις τα όποια κενά. Ή απλά να πάρεις την ρεβάνς για κάτι που δεν σου «έκατσε» παλιά και τώρα ήρθε η ώρα του να εκπληρωθεί. Παράλληλα η επερχόμενη αντίθεση Αρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια δύσκολη στιγμή στα οικονομικά σου. Μην προσπαθήσεις όμως να κοντράρεις, αφού θα κυλήσεις πιο βαθιά στον «βούρκο». Αν βέβαια συγκαταλέγεσαι στους τυχερούς, τότε θα κερδίσεις από την χασούρα κάποιου άλλου.

Καρκίνος
Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους συνηγορεί στο να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση. Κάτι πολύ χρήσιμο σε σχέση με τον πραγματικό ρόλο κάποιων προσώπων. Που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από την ζωή σου. Επιπλέον, μπορείς να επαναλάβεις μια θεραπευτική διαδικασία, που δεν «έπιασε» αλλά μην αρχίσεις μια νέα. Παράλληλα η επερχόμενη αντίθεση Αρη-Πλούτωνα δημιουργεί μια αίσθηση ματαιότητας. Που μπορεί να οφείλεται και σε εξωτερικά συμβάντα. Ίσως όμως και να βγεις κερδισμένος/η από τις απώλειες που θα έχει κάποιος άλλος.

Λέων
Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους δεν έχει νόημα να επιμένεις σε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Αφού πολλά θα αναθεωρηθούν στην συνέχεια. Αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να ζήσεις τις «παρενθέσεις» σου. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους/ες και γνωστούς/ές από το παρελθόν. Ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει και ένα κοινωνικό ή πολιτικό ενδιαφέρον σου. Παράλληλα η επερχόμενη αντίθεση Αρη-Πλούτωνα δημιουργεί κινδύνους για την υγεία σου. Καλό είναι να αποφύγεις οτιδήποτε θα μπορούσε να την επιβαρύνει. Αν πάλι έχεις ένα pet, προστάτεψέ το από κακόβουλες ενέργειες.

Παρθένος
Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους καλείσαι να ολοκληρώσεις ημιτελείς καταστάσεις. Ή να διαπραγματευτείς ξανά την θέση σου και τις επαγγελματικές προοπτικές σου. Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και εμπόδια σε σχέση με νέες πρωτοβουλίες που θα πάρεις. Δεν έχεις όμως παρά να χρησιμοποιήσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου. Επιπλέον ένα μοτίβο του παρελθόντος επαναλαμβάνεται και αν έχεις καλή… μνήμη μπορείς να προβλέψεις την εξέλιξή του. Παράλληλα η επερχόμενη αντίθεση Αρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια όχι ευχάριστη κατάσταση στις σχέσεις σου και πρόσεξε μην μπλέξεις με τοξικά άτομα.

Ζυγός
Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στους Διδύμους. Ευκαιρία λοιπόν να ξαναρίξεις μια ματιά σε βιβλία και σημειώσεις που έχεις στο συρτάρι σου. Επιπλέον, την ίδια στιγμή που ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου απομακρύνεται, ένα άλλο. Με το οποίο σας συνδέουν πολλά και έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο. Οσον αφορά όμως στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αναμένονται αναποδιές ή καθυστερήσεις. Παράλληλα η επερχόμενη αντίθεση Αρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια αναπότρεπτη ή/και «μοιραία» εξέλιξη. Που όμως δεν είναι κατ’ ανάγκη σε βάρος σου, αφού μπορεί να πάρεις την θέση κάποιου που την έχασε.

Σκορπιός
Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους σε καλεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος και τα καλά νέα είναι ότι η εύνοιά σου μπορεί να πιστοποιηθεί με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα. Από την άλλη πλευρά όμως ένα αναμενόμενο έσοδο καθυστερεί, αλλάζοντας ίσως τις προτεραιότητές σου. Παράλληλα η επερχόμενη αντίθεση Αρη-Πλούτωνα σε βοηθά να… εκδικηθείς αποτελεσματικά όποιον/α σε έβλαψε. Ισως όμως να αναγκαστείς και σε μια πλήρη αναπροσαρμογή των σχεδίων σου, ύστερα από μια ζημιά που θα γίνει στον εξοπλισμό σου ή τα μέσα που χρησιμοποιείς.

Τοξότης
Με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, μια νέα συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να μπει στην… αίθουσα αναμονής, μέχρι τουλάχιστον να εκπληρωθούν στο ακέραιο οι όροι της, από την άλλη πλευρά όμως, ένας πρώην συνεργάτης προσφέρεται για να καλύψει όλα εκείνα που χρειάζεσαι, φαίνεται μάλιστα πως καταφθάνει την κατάλληλη στιγμή! Παράλληλα, η επερχόμενη αντίθεση Αρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια ειδική όσο και κρίσιμη κατάσταση στα οικονομικά σου, με το πρώτο ζητούμενο να είναι το να μην μπλέξεις με άτομα που δίνουν ένα για να πάρουν εκατό ή κινούνται στην νύχτα και το περιθώριο.

Αιγόκερως
Αν μια τρέχουσα εργασία σου πάει πίσω εξ αιτίας μιας τεχνικής ανεπάρκειας, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό και εξοπλισμό και εδώ θα φανεί το πόσο προνοητικός/ή είσαι ή -έστω- τι “άκρες” διαθέτεις. Οσον αφορά πάλι θέματα υγείας και διατροφής, ο ανάδρομος Ερμής δεν προσφέρεται για την λήψη οριστικών αποφάσεων αλλά μόνον για διορθωτικές κινήσεις. Παράλληλα η επερχόμενη αντίθεση Αρη-Πλούτωνα συνηγορεί σε τελειώματα, που θα σου δώσουν αφορμή και αιτία για να χαράξεις μια νέα πορεία, ίσως μάλιστα να εμπλέκεται σε όλα αυτά ένα δικό σου άτομο ή ένας συνεργάτης σου.

Υδροχόος
Μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει, καλύπτει το κενό που νιώθεις μέσα σου, κάνοντάς σε να νιώθεις πιο πλήρης. Ακόμη, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους συνηγορεί στο να ξαναβρεθείς με πρόσωπα από το παρελθόν σου αλλά ίσως να φέρει και μια μεταβατική περίοδο αναμονής στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα η επερχόμενη αντίθεση Αρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα φάση στα εργασιακά σου ή/και σε σχέση με τα μέσα που χρησιμοποιείς για να γίνουν οι δουλειές σου. Επιπλέον, καλό είναι να «κόψεις μαχαίρι» μια ανθυγιεινή συνήθεια.

Ιχθύες
Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, ανοίγει μια παρένθεση στην οικογενειακή σου ζωή, είτε πρόκειται για μια δική σου μετακόμιση, είτε για την έλευση επισκεπτών, που σε αναγκάζει σε αναπροσαρμογές. Επιπλέον καλείσαι να επανεξετάσεις τις σχέσεις με τους οικείους σου ή τους χειρισμούς σου σε ένα περιουσιακό ζήτημα. Μίσθωση όμως μην κάνεις. Παράλληλα η επερχόμενη αντίθεση Αρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί μάλλον αρνητικές εξελίξεις σε ένα προσωπικό σου ζήτημα, μερικές φορές όμως “πεπρωμένον φυγείν αδύνατον”. Πρόσεξε ακόμη μήπως πέσεις θύμα ενός πάθους σου και τα χάσεις όλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ