Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleMasterChef: Αυτός είναι ο δεύτερος φιναλίστ του τελικού

MasterChef: Αυτός είναι ο δεύτερος φιναλίστ του τελικού

Τα βλέμματα στρέφονται στον μεγάλο τελικό του MasterChef, εκεί όπου βρισκόταν η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και πλέον έμαθε αντίπαλο.

MasterChef: Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής του Star, εκεί όπου η Μαργαρίτα Νικολαΐδη έμαθε αντίπαλο.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Διονύσης Σαρακίνης έδωσαν την τελευταία τους… μάχη στα ημιτελικά, με τον δεύτερο να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

Κι αυτό γιατί η Μαρίνα ήταν έναν βαθμό μπροστά, ωστόσο ο Διονύσης ήταν αυτός που βγήκε πρώτος στην τελική «κούρσα», επιβεβαιώνοντας το MasterChef Spoiler.

Η πρώτη δοκιμασία ήταν τεστ δημιουργικότητας με βασικό υλικό την πατάτα. Είχαν μόλις 45 λεπτά στη διάθεσή τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις ικανότητές τους και να προκριθούν στον μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του 5ου Έλληνα MasterChef. Η Μαρίνα έφτιαξε πατάτες Πάολο με πάπια, γυαλί από άμυλο πατάτας και μαρμελάδα καπνιστή από φρούτα του δάσους. Από την άλλη, ο Διονύσης έφτιαξε Πατάτα σε τρεις υφές με αυγά, σαμπαγιόν λεμόνι και σάλτσα από λαχανικά και vinsanto. Το δεύτερο πιάτο ήταν και αυτό που είχε την καλύτερη βαθμολογία.

Η δεύτερη δοκιμασία αφορούσε αντιγραφή πιάτου. Ο σεφ Νίκος Θωμάς ήταν ο αποψινός καλεσμένος και οι παίκτες κλήθηκαν να κάνουν hot dog μπακαλιάρου, αρνί πρασοσέλινο και parfait μανταρίνι.

Τα πιάτα είχαν αστοχίες, ωστόσο ο Διονύσης ήταν αυτός που στο τέλος τα κατάφερε και συγκέντρωσε την καλύτερη βαθμολογία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μεγάλος τελικός που θα κρίνει ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Πηγή:sportime.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ