Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΕυτυχισμένη μανούλα η Μαρία Ηλιάκη – «Βροχή» από ευχές

Ευτυχισμένη μανούλα η Μαρία Ηλιάκη – «Βροχή» από ευχές

Η πρώτη ανάρτηση της παρουσιάστριας

Ευτυχισμένη μανούλα είναι από χθες το μεσημέρι η Μαρία Ηλιάκη η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι σε ιδιωτική κλινική της Ζυρίχης όπου εργάζεται και ο αγαπημένος της, Στέλιος Μανουσάκης.

Η παρουσιάστρια προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η θέα από το παράθυρο του δωματίου της και τα μπαλόνια που της έχουν φέρει.about:blank

Κατέρρευσε η Κατερίνα Καραβάτου στον «αέρα»

Άκρως συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου, το πρωί της Τρίτης μίλησε για την καλή της φίλη Μαρία Ηλιάκη η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά χαράς που ξεχείλισαν από τα μάτια της.

Στην συνέχεια, ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκης, Στέλιος Μανουσάκης μίλησε για τον ερχομό της κορούλας του.

Ο γυναικολόγος που ζει κι εργάζεται στη Ζυρίχη, είπε ότι η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ καλά στην υγεία της, ενώ περιέγραψε όλη την εμπειρία.

«Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες», είπε αρχικά.

«Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είμαι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό», συμπλήρωσε ο ευτυχής πατέρας.https://www.youtube.com/embed/oxPCwX8DZlE?feature=oembed

Νίκος Μουτσινάς: Να σου ζήσει κορίτσι μου

Τις ευχές του στην Μαρία Ηλιάκη έστειλε και ο Νίκος Μουτσινάς μέσω της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι».
Ο παρουσιαστής ενημερώθηκε σε Breaking News από τη Βάνια και ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Γέννησε ρε, γέννησε η Μαρία! Μαρία, να σου ζήσει κορίτσι μου, όλα τα καλά εύχομαι. Μόνο καλά, μπράβο, τι ωραία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ