Θρίλερ με την πρόταση Ατζούν στους 3 κριτές του «MasterChef»

Με πρόταση-μαμούθ ύψους 3 εκατ. Ευρώ, ο Τούρκος παραγωγός επιχειρεί να «κλέψει» Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο για νέο μαγειρικό ριάλιτι στον ΣΚΑΪ. Συναγερμός στο Star, που ετοιμάζει… αντεπίθεση.ΠΗΓΗ: Realnews

«Φωτιά» στο τηλεοπτικό σκηνικό βάζει η κίνηση του Ατζούν Ιλιτζαλί. Να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στους τρεις κριτές του «MasterChef». Μετά τη μεγάλη επιτυχία του μαγειρικού ριάλιτι στο Star. Επιχειρώντας να κάνει το colpo grosso της χρονιάς και να αποδυναμώσει το Star για την προσεχή σεζόν. Ο Τούρκος παραγωγός -σε συνεννόηση πάντα με τον ΣΚΑΪ- ρίχνει εκατομμύρια ευρώ στην… Ποδιά του Σωτήρη Κοντιζά, του Πάνου Ιωαννίδη και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Με στόχο να τους «κλέψει» από τον αντίπαλο σταθμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση-μαμούθ της AcunMedya αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ (1 εκατ. ευρώ για καθέναν από τους σεφ). Για συνεργασία συνολικής διάρκειας τριών ετών με κλειστό συμβόλαιο.

Στο πλαίσιο της ίδιας πρότασης, ο Τούρκος παραγωγός, ο οποίος στη γείτονα χώρα έχει τα δικαιώματα του «MasterChef». Έσωσε εγγυήσεις ότι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα άλλου μαγειρικού ριάλιτι. Κι ότι θα τηρήσει τα ίδια υψηλά στάνταρντ παραγωγής. Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ προορίζεται για το πρώτο μισό της σεζόν και, αν τελικά βγει στον αέρα έχοντας «αρπάξει» τους τρεις… Μάγους του Star, θα βρεθεί απέναντι από το έτσι έμμεσα και το έτερο δυνατό χαρτί του Star.

Η κίνηση-ματ του Ατζούν με την πρόταση-μαμούθ προκάλεσε συναγερμό στο Star, που σπεύδει τώρα να αποτρέψει την… έξοδο των σεφ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, που έως τώρα ανανέωνε το συμβόλαιο με τους κριτές των ριάλιτι ανά σεζόν και όχι με μακροχρόνιες δεσμεύσεις και κλειστά συμβόλαια, προχωρά σε αντιπρόταση υψηλών αξιώσεων προκειμένου να αντικρούσει την… τουρκική πρόκληση. Υπό την πίεση της σοβαρής διεκδίκησης από την AcunMedya, το Star ανεβάζει τόσο το ύψος της αμοιβής των τριών σεφ όσο και τον χρόνο διάρκειας της συνεργασίας, ώστε να τους δώσει ισχυρά κίνητρα να παραμείνουν στην Κάτω Κηφισιά και να κλείσουν τα αυτιά τους στις… σειρήνες του ανταγωνισμού. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, ενώ στόχος είναι να λήξουν άμεσα και σίγουρα πριν από την Τετάρτη 9 Ιουνίου, οπότε θα διεξαχθεί ο τελικός του «MasterChef».

Μετά τη λήξη του τελικού, το κανάλι επιθυμεί να βγάλει στον αέρα το τρέιλερ συμμετοχών για το «MasterChef 6», και ως εκ τούτου είναι κρίσιμο να έχει ληφθεί οριστική απόφαση για την παραμονή ή μη των σεφ. Η κίνηση του Α. Ιλιτζαλί δημιουργεί πολεμικό κλίμα με το Star, που σχεδιάζει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του για να «χτυπήσει» τα μεγαλεπήβολα σχέδια του ΣΚΑΪ και με επιπλέον πρόγραμμα

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ