Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΤα ζώδια σήμερα Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Τα άστρα θα φέρουν κάποια εμπόδια στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία! Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι κάτι καινούργιο θα βρεθεί στο δρόμο σας, όσοι είστε αδέσμευτοι!

Ταύρος

Οι αναμνήσεις επιστρέφουν και σας ταλαιπωρούν σήμερα. Θα αισθανθείτε δυσαρέσκεια με τον εαυτό σας για πράξεις του παρελθόντος και απαισιοδοξία για το μέλλον ή μια έντονη νοσταλγία για το παρελθόν. Απαλλαγείτε το συντομότερο δυνατό από τα θλιβερά αυτά συναισθήματα και επικεντρώστε την προσοχή σας στο σήμερα. Χαμογελάστε στη ζωή, για να σας χαμογελάσει και αυτή!

Δίδυμοι

Μην γκρινιάζετε για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσετε τόσο τη δική σας μέρα, όσο και των γύρω σας. Όσοι είστε μόνοι, αφήστε την προσωπικότητά σας να κάνει το της θαύμα και να σας φέρει το νέο σας ερωτικό ταίρι. Όσο για τους δεσμευμένους, η οικογενειακή ασφάλεια θα σας προσφέρει την ηρεμία που χρειάζεστε. Απολαύστε την!

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψτε ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Σύντομα όμως θα έχετε τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσετε με επιτυχία! Στον οικονομικό τομέα κάντε προσεκτική διαχείριση, γιατί κάποιες απολαβές πάνω στις οποίες είχατε ποντάρει ίσως καθυστερήσουν κι άλλο. Η στενότητα των οικονομικών περιθωρίων ανακόπτουν προσωρινά την πρόοδο σας.

Λέων

Για τους περισσότερους Λέοντες, η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ανησυχίες αναφορικά με την οικογένεια σας. Αναζητήστε τα θετικά στην επιχείρηση ή την εργασία σας, ώστε η διάθεσή σας να μην πέσει από τις καταθλιπτικές σκέψεις και το άγχος. Και αφού περάσετε την ημέρα σας διευθετώντας μια σειρά προβλημάτων, συνιστάται να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το βράδυ.

Παρθένος

Δεν θα πρέπει να αρνηθείτε σήμερα κάτι που σας ζητάει ένα αγαπημένο πρόσωπο, ακόμη και αν αυτό θα αλλάξει το πρόγραμμα σας.  Ωστόσο, μπορεί να είστε λίγο περιορισμένοι στα οικονομικά σας, γι αυτό φροντίστε να κινηθείτε με προσοχή. Μια απερισκεψία σε οικονομικό επίπεδο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας. Το βράδυ προτιμήστε να το αφιερώσετε στην ξεκούραση σας.

Ζυγός

Ερωτικά ζείτε μια κατάσταση έντονου πάθους και αμοιβαίας επικοινωνίας, που είναι δύσκολο να την εξηγήσετε. Απo την άλλη όμως είστε δοσμένοι στον επαγγελματικό σας χώρο, μιας και έχετε σκοπό να καταπλήξετε με τις επιδόσεις σας. Προσπαθείτε να χτίσετε κάτι νέο και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της προσπάθεια σας να μην ξεχνάτε ποτέ ότι η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει.

Σκορπιός

Μια απότομη αλλαγή προγραμματισμού θα σας εκνευρίσει, αλλά δεν θα μπορέσετε να αντιδράσετε λόγω ανωτέρας βίας. Μόνο αργά το βράδυ θα αντιστραφεί η κατάσταση προς το καλύτερο. Ανάμεσα στα πιθανά σενάρια της μέρας είναι και το να φτάσουν στα χέρια σας πληροφορίες σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με κάτι δημιουργικό, θα βιώσετε μια έκρηξη ιδεών.

Τοξότης

Πολλοί μεταξύ σας θα έχουν μια χαλαρή και πετυχημένη μέρα, επιτυγχάνοντας βήμα προς βήμα κάθε έναν από τους στόχους σας. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της ηρεμίας ή στην αποφυγή απογοητεύσεων και θα σας δώσει τον αναγκαίο χρόνο για την καλύτερη προετοιμασία, ώστε να κερδίσετε το όποιο στοίχημα. Τις βραδινές ώρες ασχοληθείτε με την καλύτερη οργάνωση του σπιτιού σας.

Αιγόκερως

Τα άστρα θα σας φέρουν αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν εμπόδια στο χώρο εργασίας σας. Ίσως να χρειαστεί να εκμυστηρευτείτε σε άτομα που εκτιμάτε ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Με τον τρόπο αυτό θα φωτιστεί πιθανά μια άλλη οπτική και θα σας βοηθήσει να βρείτε ευκολότερα λύσεις.

Υδροχόος

Αφήστε τα προβλήματα και τις σκοτούρες που σας απασχολούν στην άκρη και φροντίστε να περάσετε καλά τη μέρα σας. Αν ψάχνετε για το άλλο σας μισό, βγείτε από το σπίτι σήμερα και διασκεδάστε με την παρέα σας! Αποφύγετε όμως να αναζητήσετε την τύχη σας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα!!! Δεν θα σας βγει σε καλό… Αν είστε δεσμευμένοι, δώστε λίγη μεγαλύτερη προσοχή στα συναισθήματα και τη διάθεση του συντρόφου σας.

Ιχθείς

Οργανώστε τις υποχρεώσεις της μέρας σας καλά και μετά ξεκινήστε την δουλειά. Οι υποχρεώσεις σας είναι μεν πολλές, με καλή οργάνωση όμως θα τα προλάβετε όλα. Μην αφήνετε τα συναισθήματα σας ανεξέλεγκτα, γιατί θα σας απορυθμίσουν και δεν θα μπορέσετε να κάνετε τίποτε από όσα προγραμματίσατε. Φροντίστε να είναι η μέρα σας παραγωγική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ