Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΝεαρά μοντέλα, σέξι μπικίνι και άφθονη σαμπάνια - «Τα έσπασε» στο Bachelorette...

Νεαρά μοντέλα, σέξι μπικίνι και άφθονη σαμπάνια – «Τα έσπασε» στο Bachelorette party της η μέλλουσα κυρία Μίτροβιτς

Τα είχε όλα το Bachelorette party της μέλλουσας συζύγου του Σέρβου ποδοσφαιριστή Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, Κριστίνα Γιάνιτς – Πάρτι στην πισίνα μέχρι πρωίας, νεαρές καλλονές και… ακριβές σαμπάνιες

Αναμφίβολα το Bachelorette party της Σέρβας καλλονής, Κριστίνα Γιάνιτς, θα αφήσει ιστορία, τόσο για τις εντυπωσιακές προσκεκλημένες όσο και για τα ακριβά τους γούστα!

Συγκεκριμένα, η  μέλλουσα σύζυγος του Σέρβου άσου της Φούλαμ, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, που θα ενωθεί μαζί του με τα ιερά δεσμά του γάμου το προσεχές Σάββατο, διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό πάρτι για να γιορτάσει τις τελευταίες ημέρες της… ελευθερίας της.

partyy1

Έτσι, η καυτή Κριστίνα κάλεσε πλήθος νεαρών μοντέλων με τις οποίες ξεφάντωσε στην πισίνα της έπαυλης της, πίνοντας (και χύνοντας πάνω τους) ακριβές σαμπάνιες.

jovana-gajic5
girlssspartyyy
jovanaaaa2

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τα Insta story όπου ανέβασαν στα σόσιαλ μίντια, ανάμεσα στις καλλονές, καλεσμένη ήταν και η σύζυγος ενός άλλου ποδοσφαιριστή, του Ζόραν Τόσιτς, η Γιοβάνα Γκάλιτς.

Φυσικά αυτό που οι περισσότεροι followers πρόσεξαν ιδιαίτερα ήταν τα προκλητικά μαγιό τους που κάλυπταν μόνο τα απαραίτητα.

jovana-gajic-830x553
serbiaa99
jovanaaaa
jovana-gajic2
serb3
serb2
serb22

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ