Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΤα Ζώδια της Πέμπτης 27.5.2021

Τα Ζώδια της Πέμπτης 27.5.2021

Λέοντα πρόσεχε γιατί μια φιλική σχέση μπορεί να σε βάλει σε «δεύτερες σκέψεις» καθώς φαίνεται πως αποκτά ερωτική χροιά.

Τα Ζώδια της Πέμπτης 27 Μαΐου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.


Κριός
Χρειάζεται λίγη προσοχή στα λόγια που ακούς και στις συζητήσεις που κάνεις. Καθώς μπορεί να υπαρξει παραπληροφόρηση σχετικά με λεπτομέρειες στα επαγγελματικά αλλά ενδεχομενως και σε «υποσχέσεις» που δίνονται στα αισθηματικά σου.

Ταύρος
Άσε για άλλη μέρα υπογραφές και συμφωνίες στα οικονομικά. Στην περίπτωση που δεν γίνεται να το αναβάλλεις τσέκαρε τα πάντα δίπλα και τριπλά ή ζήτησε και τη βοήθεια κάποιου ειδικού για να σε καθοδηγήσει σωστα.

Δίδυμοι
Είσαι λίγο «αιθεροβάμων» σχετικά με θέματα της καριέρας σου, αδυνατώντας να δεις την πραγματικότητα, δίνοντας και «λάθος εικόνα» στους άλλους.

Καρκίνος
Χρειάζεται όριο στο «πόσο θυσία» γίνεσαι για τους άλλους, εις βάρος μάλιστα του δικού σου προγράμματος και των αντοχών σου. Not a good day για υπογραφές και συμφωνίες επίσης.


Λέων
Μια φιλική σχέση μπορεί να σε βάλει σε «δεύτερες σκέψεις» καθώς φαίνεται πως αποκτά ερωτική χροιά, χωρίς όμως να είσαι και βέβαιος. Παράλληλα απόφυγε να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα σήμερα.

Παρθένος
Είσαι «επιρρεπής» σε εξιδανικεύσεις τόσα στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σου, οπότε καλύτερα δώσε χρόνο στα πράγματα και μην βιάζεσαι να βγαλεις εύκολα συμπεράσματα.

Ζυγός
Η Πέμπτη μπορεί να βάλει «τρικλοποδιές» στο πρόγραμμα σου γεμίζοντας σε άγχος, ενώ και το γεγονός ότι κάποιοι μπορεί να παρερμηνεύσουν τα λεγόμενα σου δεν βοηθά ιδιαίτερα.


Σκορπιός
Θα έχεις την τάση να «βλέπεις τον βάτραχο πρίγκιπα» όπως στο παραμύθι στα ερωτικαά σου ή να «κολλάς» με άτομα που δεν είναι διαθέσιμα, ούτε συναισθηματικά ούτε και…πρακτικά! Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Τοξότης 
Η ανάγκη σου να βλέπεις τα πράγματα όπως «θα ήθελες να είναι» ή όπως «σε βολεύει» μπορεί να φέρει προβλήματα στην σχέση σου ή και σε μια επαγγελματικη συνεργασία.

Αιγόκερως
Αισθάνεσαι ότι λαμβάνεις «δίπλα μηνύματα» από πρόσωπα στη δουλειά και στο κοντινό σου περιβάλλον, γι’αυτό κινησου προσεχτικά στις μεταξύ σας επαφές μέχρι να δεις τι ακριβώς παίζει.

Υδροχόος 
Η Πέμπτη δεν ενδείκνυται για οικονομικές και επιχειρηματικές κινήσεις. Παράλληλα, κράτα τις προσδοκίες σου «γειωμένες» σχετικά με γνωριμίες στα ερωτικα που φαίνονται υπερβολικά «τέλειες». Μάλλον δεν είναι και τόσο.

Ιχθύες
Έχε το νου σου γιατί κάποιοι μπορεί να θελήσουν να επωφεληθούν της καλής σου καρδιάς και του «no limits here» ανθρωπισμού σου big time, με το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σου.

Πηγή athensvoice.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ