7 σειρές που ανυπομονούμε να δούμε τον Ιούνιο στο Netflix

Άλλες επιστρέφουν με νέα σεζόν και άλλες κάνουν πρεμιέρα.

Οκαιρός μπορεί να σε κάνει να θέλεις όλο και λιγότερο να μένεις μέσα και ειδικά τώρα που έχουν επιστρέψει στη ζωή μας τα μουσεία, τα σινεμά και η εστίαση. Αν όμως θέλεις επιστρέφοντας στο σπίτι να δεις μια ωραία σειρά, ξέρεις ότι θα βρεις πολλές επιλογές στην αγαπημένη σου πλατφόρμα. Ο μήνας που έρχεται θα φέρει πολλές σειρές με νέες σεζόν ή πρεμιέρες. Παρακάτω θα βρεις 7 από αυτές που ανυπομονούμε να δούμε τον Ιούνιο στο Netflix.

Τρία Μέτρα πάνω από τον Ουρανό 

Δυο νέοι από πολύ διαφορετικούς κόσμους ερωτεύονται στη διάρκεια ενός καλοκαιριού στην Αδριατική Ακτή της Ιταλίας. Εμπνευσμένο από τη σειρά βιβλίων του Φεντερίκο Μότσια. Από τις 3 Ιουνίου θα δούμε τη δεύτερη σεζόν.

Η κωμικός Μέι Μάρτιν βιώνει μια νέα παθιασμένη, χαοτική σχέση με την κοπέλα της, την Τζορτζ, ενώ αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της απεξάρτησης. Από τις 4 Ιουνίου θα δούμε τη δεύτερη σεζόν.

Sweet Tooth

Σε μια ριψοκίνδυνη περιπέτεια σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, ένα αξιαγάπητο αγόρι που είναι μισό άνθρωπος και μισό ελάφι θέλει να κάνει καινούργια αρχή. Κάνει πρεμιέρα με την πρώτη σεζόν στις 4 Ιουνίου.

Λουπέν

Από τις περιπέτειες του Αρσέν Λουπέν, ο ευγενής λωποδύτης Ασάν Ντιόπ θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του για μια αδικία που προκάλεσε μια πλούσια οικογένεια. Από τις 11 Ιουνίου θα δούμε τη δεύτερη σεζόν.

Εργαζόμενες Μητέρες

Μετά την άδεια μητρότητας, τέσσερις μαμάδες επιστρέφουν στη δουλειά και πρέπει να τα βγάλουν πέρα με παιδιά, αφεντικά, τον έρωτα και τη ζωή στο σύγχρονο Τορόντο. Επιστρέφει με την πέμπτη σεζόν.

Κάτλα

Έναν χρόνο μετά την έκρηξη ενός ηφαιστείου σε παγετώνα, μυστηριώδη στοιχεία από προϊστορικές εποχές αναδύονται από τον πάγο που λιώνει, με απρόβλεπτες συνέπειες. Κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούνιο με την πρώτη σεζόν.

Ελίτ

Όταν τρεις έφηβοι της εργατικής τάξης γράφονται σ’ ένα ιδιωτικό σχολείο της Ισπανίας, η σύγκρουση ανάμεσα σ’ αυτούς και τους πλούσιους συμμαθητές τους καταλήγει σε φόνο. Η τέταρτη σεζόν θα είναι διαθέσιμη από τις 18 Ιουνίου.

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ