Πέτρος Φιλιππίδης: Στην τελική ευθεία η εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες σε βάρος του

Πριν το Πάσχα, μέσω υπομνήματος, έδωσε εξηγήσεις ως ύποπτος για τρία κακουργήματα

Στην τελική ευθεία έχει μπει η εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος καταγγέλλεται για για έναν βιασμό και δύο απόπειρες από συναδέλφους του ηθοποιούς.

Τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως, ο γνωστός πρωταγωνιστής να βρεθεί αντιμέτωπος με την άσκηση ποινικής δίωξης καθώς αναμένεται η κρίση του αρμόδιου εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πριν το Πάσχα, μέσω υπομνήματος, έδωσε εξηγήσεις ως ύποπτος για τρία κακουργήματα. Στην περίπτωση που ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του η δικογραφία θα διαβιβαστεί σε ανακριτή ο οποίος, στην επόμενη φάση, θα τον καλέσει σε απολογία.

Στις έγγραφες εξηγήσεις του ο ηθοποιός φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο, δεν έγινε γνωστό αν αρνείται πλήρως τα περιστατικά ή εάν αναφέρει ότι υπήρξε συναίνεση.

Πάντως, στο πλαίσιο της έρευνας, μεταξύ άλλων, φέρεται να εξετάστηκε μια μάρτυρας η οποία προτάθηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για γυναίκα στενή συνεργάτιδα του ηθοποιού οι οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση της περιέγραψε στον εισαγγελέα τη σχέση της με τον κωμικό ηθοποιό, τον χαρακτήρα του και τις επαγγελματικές του σχέσεις.

πηγη: news.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ