Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΦουρθιώτης: Σκηνοθετημένες οι επιθέσεις στο σπίτι του, λέει η ΕΛΑΣ -Το καθοριστικό...

Φουρθιώτης: Σκηνοθετημένες οι επιθέσεις στο σπίτι του, λέει η ΕΛΑΣ -Το καθοριστικό τηλεφώνημα

Κρυφές επικοινωνίες και συνεννοήσεις για να παρουσιαστεί ως θύμα και δημιουργία εντυπώσεων προκειμένου οι αρχές να του επαναφέρουν την αστυνομική φρουρά, αποδίδουν οι αρχές στον γνωστό παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη.

Στο πολυσέλιδο διαβιβαστικό που συνέταξαν οι αστυνομικοί γίνεται αναφορά σε τηλεφώνημα αγνώστου ο οποίος υπέδειξε στις αρχές τους κατηγορούμενους. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί αναφέρεται ότι ο παρουσιαστής «είχε κρυφές επικοινωνίες και συνεννοήσεις για τα σε βάρος του κατά παραγγελία χτυπήματα και από την άλλη παρουσίαζε ότι είναι θύμα απειλών και είναι άκρως απαραίτητο άμεσα να του χορηγηθεί πάλι αστυνομική φύλαξη και συνοδεία».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μένιος Φουρθιώτης αρνείται τα όσα του καταλογίζουν οι αρχές. Ο συνήγορος υπεράσπισης δύο εκ των συγκατηγορουμένων του Μένιου Φουρθιώτη δήλωσε: «Είναι αστείο να είναι δυο βιοπαλαιστές κατηγορούμενοι. Τα  στίγματα των κινητών τους θα δείξουν πως οι εντολείς μου δεν είχαν καμία εμπλοκή με την υπόθεση. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Ήταν εργαζόμενοι στην επιχείρηση και δεν έχουν παραπάνω σχέση».

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ