Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleSurvivor: Ο Τριαντάφυλλος ξανά υποψήφιος για αποχώρηση – «Πάρτι» στο Twitter

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος ξανά υποψήφιος για αποχώρηση – «Πάρτι» στο Twitter

Οι κόκκινοι έχασαν στο αγώνισμα της ασυλίας από τους μπλε.

Στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Δευτέρα τα βράδυ, υποψήφιος ξανά βγήκε ο Τριαντάφυλλος, καθώς οι κόκκινοι έχασαν στο αγώνισμα της ασυλίας από τους μπλε.

Έτσι, η Κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που ηττήθηκε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και κλήθηκε να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τον παίκτη που θεωρεί, δηλαδή, τον πλέον αδύναμο και επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο με προορισμό την Ελλάδα. Στην ψηφοφορία δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κέρδισε στο αγώνισμα την ατομική ασυλία.

Ύστερα από μια ιδιαίτερη ψηφοφορία, η Κόκκινη ομάδα αποφάσισε. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός τις περισσότερες αρνητικές ψήφους των συμπαικτών του συγκέντρωσε ο Τριαντάφυλλος για άλλη μια φορά, καθώς είχε 4 ψήφους έναντι 3 του Γιώργου Ασημακόπουλου.

«Με στηρίζει ο κόσμος, κάτι έχει δει ο κόσμος σε μένα, εγώ θα συνεχίσω αυτό που κάνω και από κει και πέρα ό, τι αποφασίσει ο κόσμος στην ψηφοφορία…», είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε… για όγδοη φορά ο Τριαντάφυλλος.

Ο τραγουδιστής της κόκκινης ομάδας έχει κάνει ρεκόρ στο Survivor με τις περισσότερες υποψηφιότητες από όλους γεγονός που έδωσε «τροφή» στο Τwitter για τον σχετικό σχολιασμό.

πηγη: newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ