Εορτολόγιο: Σήμερα, 18 Απριλίου, γιορτάζει…

Και περιμένει τις ευχές σου!

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Απριλίου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!
Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 18 Απριλίου, παρά το κατεβατό του Συναξαριστή, δυστυχώς δεν γιορτάζει κανένας γνωστός ή φίλος ή συγγενής μας. Αύριο πάλι. 

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Ε΄ Κυριακή των Νηστειών – Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας, Όσιος Σάββας ο Νέος ο εν Καλύμνω, Όσιος Ιωάννης ο Ησυχαστής, μαθητής του Αγίου Γρηγορίου του Δεκαπολίτου, Άγιος Σάββας ο Στρατηλάτης ο Γότθος, Οσία Αθανασία εξ Αιγίνης η Θαυματουργός, Άγιος Ιωάννης ο Ράπτης ο Νεομάρτυρας εξ Ιωαννίνων, Άγιος Κοσμάς ο Ομολογητής Επίσκοπος Χαλκηδόνας, Άγιος Τούνομ ο εμίρης, ο Μάρτυς, Άγιος Ιωάννης ο Κουλικάς, Άγιος Ακάκιος ο Β’ Επίσκοπος Μελιτηνής, Όσιος Ευθύμιος ο Θαυματουργός, Όσιος Ναυκράτιος ο Στουδίτης, Άγιος Κύριλλος ο ΣΤ’ ο Ιερομάρτυρας, Όσιος Ευθύμιος ο Φωτιστής της Καρελίας, Όσιος Ματθαίος, Όσιοι Αντώνιος και Φήλικας, Όσιος Βασίλειος ο Θαυματουργός εκ Γεωργίας, Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου του Μαξίμου, Σύναξη της Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στο Αμύνταιο
Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Πηγή: athensvoice.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ