Δημήτρης Άνθης: Έδωσε δείγμα σάλιου για να ταυτοποιηθεί αν η σορός ανήκει στον αδερφό του

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια

Οαδερφός του Δημήτρη Άνθη, Στάθη συνεχίζει να αγνοείται και η οικογένεια του βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε κατάσταση μεγάλης αγωνίας.

Οι Αστυνομικές Αρχές κάλεσαν την οικογένεια να αναγνωρίσει το πτώμα ενός άνδρα που βρέθηκε από την Ακτοφυλακή στον κόλπο του Μπίγκμπερι στην Βρετανία.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του το τοπικό αστυνομικό τμήμα πρόκειται για το πτώμα ενός άνδρα που δεν έχει ταυτοποιηθεί και κάλεσαν την οικογένεια του Στάθη Άνθη για αναγνώριση.

Πριν λίγη ώρα, ο Δημήτρης Άνθης προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την οποία ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους για το τι συνέβη.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Δημήτρη Άνθη, επειδή η σωρός που ανασύρθηκε βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης σήψης δεν κατέστη δυνατή η αναγνώριση.

Γι’ αυτό το λόγο, ο νεαρός έδωσε δείγμα σάλιου ώστε να γίνει ταυτοποίηση μέσω DNA.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Άνθης και η οικογένεια του, διατηρούν τις ελπίδες τους, πως μπορεί η σωρός που ανασύρθηκε να μην ανήκει στον αδερφό του, Στάθη.

«Σήμερα το πρωί πήγα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που είμαι  στο Λονδίνο και μου πήραν δείγμα σάλιου για να γίνει ταυτοποίηση της σωρού που βρέθηκε, με το DNA μου, της οποίας τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Επειδή η σωρός βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη δεν γίνεται να γνωριστεί και δεν έχω και το ψυχικό σθένος να ξαναπάω στο Plymouth να αντικρίσω κάτι το οποίο δεν είναι ο αδερφός μου. Οπότε κάνω υπομονή και προσπαθώ να κρατήσω τη ψυχραιμία μου μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Μέχρι τότε θα ήθελα να σεβαστείτε την αγωνία της οικογένειας και τη δική μου» έγραψε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Άνθης.

Ο 33χρονος Στάθης Άνθης αγνοείται από τις 8 Μαρτίου και χάθηκε έχοντας πάνω του μόνο το κινητό του και το πορτοφόλι του.

πηγη: newsbeast.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ