ΕΛΛΑΔΑ: Στα ελληνικά χρώματα θα «ντυθούν» τα online media της Eurovision στις 19 Απριλίου!

Μόλις ένας μήνας έμεινε για να ξεκινήσουν οι πρόβες των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στη Eurovision 2021! Οι προετοιμασίες των εθνικών αποστολών βρίσκονται στην κορύφωσή τους και το ενδιαφέρον για το φετινό διαγωνισμό ολοένα και αυξάνεται.

Κάθε μέρα του Απριλίου, η Eurovision στρέφει τους προβολείς σε μία εθνική συμμετοχή από τις 39 που θα πάρουν μέρος στον φετινό, 65ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού. Έτσι, οι διοργανωτές τιμούν τους καλλιτέχνες και παρουσιάζουν κάθε συμμετοχή προβάλλοντας τους μέσα από όλα τα επίσημα online media.

Η σειρά της Ελλάδας και της Stefania να προβληθούν σε αυτή την πανηγυρική ψηφιακή «γιορτή», που ονομάζεται Country Celebration Days, έρχεται τη Δευτέρα 19 Απριλίου. Έτσι, εκείνη τη μέρα, στα επίσημα κοινωνικά δίκτυα της Eurovision και στην ιστοσελίδα της θα πρωταγωνιστεί η 18χρονη τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα, καθώς και το τραγούδι «Last Dance».

Στο Tik Tok, στο Instagram, στο Twitter, στο Facebook και στο eurovision.tv, οι φαν του Διαγωνισμού όχι μόνο από την Ευρώπη αλλά και από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πιο προσωπικές λεπτομέρειες που δεν γνώριζαν για τη Stefania, να χορέψουν στο ρυθμό της ελληνικής συμμετοχής και να τα μοιραστούν όλα αυτά με τους φίλους τους στα social media.

Συντονιζόμαστε όλοι, λοιπόν, τη Δευτέρα 19 Απριλίου στα social media της Eurovision για να απολαύσουμε την Ελληνική συμμετοχή και την γλυκιά Stefania που θα έχουν την τιμητική τους!

πηγη: dete.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ