Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleSurvivor 4: Ο Αλέξης Παππάς εξηγεί τη στρατηγική του - «Ευτυχώς δεν...

Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς εξηγεί τη στρατηγική του – «Ευτυχώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται»

«Ο Αλέξης ο Παππάς θα οδηγήσει και τα πράγματα στο τέλος» ισχυρίζεται ο 34χρονος ηθοποιός του Survivor

Στο επεισόδιο του «Survivor 4» της Δευτέρας (06/4) o «ελεύθερος σκοπευτής» Αλέξης Παππάς αναλύει στην κάμερα του ριάλιτι τη στρατηγική του, αμέσως μετά την αναδιάρθρωση των ομάδων. Μετά από έναν «προεδρικό» λόγο που αναστάτωσε και εξόργισε πολλούς παίκτες, ο 34χρονος ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Survivor και αποκάλυψε τον τρόπο σκέψης του.

Αρχικά κάλεσε τους παίκτες στην παραλία και τους είπε: «Αυτό που έγινε χθες καταλαβαίνω ότι ήταν μία βόμβα για όλους. Μπορεί ο κάθε ένας από μας να έχει τη δική του στρατηγική, τρόπο σκέψης, αγάπη με κάποιον, ή μίσος με κάποιον άλλον – σε εισαγωγικά μίσος – όμως από εδώ και πέρα είτε για τους Kόκκινους είτε για τους Mπλε νέα μέρα ξεκινάει. Και είναι μία διαφορετική ημέρα. Θεωρώ πως ό,τι έχει προηγηθεί στο παρελθόν καλό είναι να βάζουμε και εμείς μία τελεία. Γιατί αν μένουμε στο παρελθόν δεν βοηθάει κανέναν. Από δική μου πλευρά να ξέρετε μπαίνει μία τελεία και από κει και πέρα ξεκινάει όχι μία καινούργια σελίδα ένα καινούργιο βιβλίο». Ο «ενωτικός» λόγος του Παππά δεν συγκίνησε κανέναν. Κανένας δεν ξεχνάει και πολλοί τον ειρωνεύτηκαν. Μεταξύ αυτών, ο Κώστας, ο Τζέημς με το ειρωνικό του χαμόγελο. Κι ο Νίκος Μπάρτζης που φώναξε «εγώ δεν ξεχνάω τίποτα».

Με ειρωνεία για τις αντιδράσεις των παικτών όταν έγινε η αναδιάρθρωση των ομάδων μίλησε ο Παππάς: «Δεν ήθελα να φύγω από την μπλε ομάδα γιατί έχω τους φίλους μου. Μπούρδες κυρίες και κύριοι. Φύγανε από την μπλε ομάδα μερικοί πήγανε στην κόκκινη. Κάποια κλάματα, η Ελευθερία έκλαιγε, ο Σάκης πάρα πολύ στεναχωρημένος, η καημένη Μαριαλένα τι τραβάει το κορίτσι, πώς θα μπορέσει τώρα!!! Ηλιθιότητες μέχρι εκεί που δεν πάει».

«Προεδρικό λόγο έβγαλε ο Άλεξ και ξεκινάει ο πρόεδρος, ο σατανάς όχι ο πρόεδρος, και λέει θα ήθελα την καινούργια αρχή, να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Όχι ρε Άλεξ δεν γίνεται από το μηδέν. Έχεις κάνει τόσα πράγματα, έχεις κοροϊδέψει, το μόνο που κάνεις είναι ριάλιτι να κλέψεις τηλεοπτικά χρόνο. Και τώρα όλα αυτά θέλεις να τα μαγειρέψεις και ξεκινάμε το μηδέν. Όχι» είπε ο Κώστας ο ζαχαροπλάστης.

Ο Αλέξης Παππάς εξήγησε τη στρατηγική του λέγοντας: «Αποφάσισα να πάρω τον λόγο πρώτος, όχι τυχαία σε αυτή την ένωση. Είναι ένα κομβικό σημείο για μένα, αλλά και για όλους τους άλλους. Πράγμα το οποίο το 90% δεν το έχουνε καταλάβει, ότι είναι κομβικό σημείο, και χαίρομαι που δεν το κατάλαβαν. Στην προκειμένη περίπτωση ο Νίκος ήταν ο πρώτος που αντέδρασε, σαν να λέει “Όχι φίλε μου δεν είσαι εσύ ο αρχηγός, εγώ είμαι αρχηγός”. Αυτό ήταν το θέμα! Ο δεύτερος που αντέδρασε ήταν ο Τζέημς. Είναι οι δύο που θα βρίσκω πάντα απέναντί μου. Το ζητούμενο είναι ποιο; Ευτυχώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Το μόνο που ξέρουν είναι ότι πρέπει να είναι πάντα αντίπαλοι στον Αλέξη τον Παππά.

Βλέπω από την άλλη έναν Ηλία, που καταλαβαίνει τι θέλω να πω. Προς τιμήν του καταλαβαίνει τι θέλω να πω, αλλά δεν φτάνει και αυτός ο φουκαράς πιο βαθιά και να δει την ουσία. Αυτό που ήθελα να πω αγγίζει την επιφάνεια. Στην επιφάνεια πιάστηκαν όλοι, στην ουσία δεν πιάστηκε κανείς! Σήμερα ο Αλέξης Παππάς μίλησε, ο Αλέξης Παππάς έκανε την αρχή και πάνω σε αυτή την αρχή πατάνε όλοι. Ο Αλέξης ο Παππάς θα οδηγήσει και τα πράγματα στο τέλος» είπε με φανερή αίσθηση… ταπεινοφροσύνης ο παίκτης του Survivor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ