Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΠάρις Θωμόπουλος: Για τον ρόλο του στην Τούρτα της Μαμάς - «Έχω...

Πάρις Θωμόπουλος: Για τον ρόλο του στην Τούρτα της Μαμάς – «Έχω πάρει 8 κιλά στο γύρισμα»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον ηθοποιό Πάρι Θωμόπουλο από την Τούρτα της Μαμάς

Οηθοποιός Πάρις Θωμόπουλος, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε φέτος στην εξαιρετική σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς». Ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης (01/04). Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στρατιωτικού που είναι ομοφυλόφιλος. Τον οποίο υποδύεται στη σειρά, αποκαλύπτοντας τη σοβαρότητα και τον σεβασμό με τον οποίο τον αντιμετωπίζει. 

Επιπλέον τοποθετήθηκε για το κατά πόσο θεωρεί ότι είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία για να δεχτεί κανονικά τους ομοφυλόφιλους. «Όταν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου, δεν μπορείς να είσαι ελεύθερος και να δημιουργήσεις. Δε νομίζω ότι περνάμε στο επίπεδο να δεχτεί η ελληνική κοινωνία τελείως τους ομοφυλόφιλους, υπάρχουν ακόμα πολλά ταμπού στις οικογένειες. Ευελπιστώ να καλυτερεύσουν τα πράγματα. Σε κάποιες οικογένειες θα μπορούσαν να το δεχτούν, αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία δεν είναι έτσι. Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο να διώχνουν τα παιδιά τους λόγω της σεξουαλικότητας.

Λίγοι στρατιωτικοί θα μπορούσαν να πούνε ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Έχω δει κάποια βίντεο αλλά είναι κυρίως ξένοι, που έχουν κάνει coming out κι έχουν δηλώσει την σεξουαλική τους ταυτότητα. Στην Ελλάδα είναι δύσκολο και δεν έχω ακούσει κάτι. Το λάθος που έχουμε στην χώρα και στην εποχή που ζούμε είναι ότι αυτοί που θεωρούν τους ομοφυλόφιλος κάτι κακό, έχουν στο μυαλό τους ότι είναι θηλυπρεπείς. Κάποιοι είναι πιο άντρες από τους στρέιτ. Η σεξουαλική προτίμηση αλλάζει.»

Ο ηθοποιός είναι γιος του τραγουδιστή Γιάννη Θωμόπουλου και της κιθαρίστριας του Χατζηδάκι, Στέλλας Κυπραίου. Κι όπως είπε «Από την κοιλιά της μάνας μου άκουγα Χατζηδάκι». Έχει πάρει 8 κιλά από το πρώτο γύρισμα της σειράς «Η Τούρτα της Μαμάς» μιας και παίζει έναν ρόλο που είναι πολύ… «λαίμαργος». «Γυρίζουμε κάθε σκηνή 6 φορές και πρέπει να φαίνεται ότι τρώω» είπε ο Πάρις Θωμόπουλος. Που μίλησε και για την απέραντη συγκίνησή του για το γεγονός ότι πρόσφατα έγινε πατέρας. 

πηγη: ethnos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ