Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΜία Φάροου: Η απάντηση για τον θάνατο τριών από τα 14 παιδιά...

Μία Φάροου: Η απάντηση για τον θάνατο τριών από τα 14 παιδιά της μετά τις «φριχτές φήμες»

Το tweet με τις εξηγήσεις της ηθοποιού για όσα κυκλοφορούν – Πώς πέθαναν

Η Μία Φάροου αποφάσισε να δώσει απάντηση μέσω Twitter στις «φριχτές φήμες» που κυκλοφορούν πρόσφατα για τον θάνατο τριών παιδιών της. Έτσι η 76χρονη ηθοποιός ανάρτησε μια ανακοίνωση, με την οποία προσπαθεί να δώσει ένα τέλος σε όσα λέγονται.

«Ως μητέρα 14 παιδιών, η οικογένειά μου σημαίνει τα πάντα για μένα». Ξεκινά την ανακοίνωσή της η Φάροου. «Παρόλο που διάλεξα μια καριέρα που με τοποθέτησε στη δημόσια σκηνή. Τα περισσότερα παιδιά μου αποφάσισαν να ζήσουν μακριά από τη δημοσιότητα», συμπληρώνει.

Η Φάροου εξηγεί ότι είναι «επιλεκτική» σε αυτά που αναρτά στα social media για να σεβαστεί τις επιθυμίες τους. Λόγω όμως των «φριχτών φημών που βασίζονται σε ανακρίβειες», οι οποίες «εμφανίστηκαν online». Κι αφορούν τα τρία της υιοθετημένα παιδιά που έφυγαν από τη ζωή. Αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά.

Η ηθοποιός αναφέρεται με λεπτομέρειες στους θανάτους των παιδιών της, γράφοντας: «Η αγαπημένη μου κόρη Tam πέθανε σε ηλικία 17 ετών. Από μια κατά λάθος υπερβολική δόση των φαρμάκων που έπαιρνε για τις ημικρανίες της και για την καρδιακή πάθηση, που είχε».

H Lark, που πέθανε το 2008, «ήταν μία καταπληκτική κόρη, αδερφή, σύντροφος και μητέρα για τα παιδιά της. Πέθανε στα 35 της από επιπλοκές του HIV/AIDS που είχε κολλήσει από έναν πρώην σύντροφό της. Παρά την ασθένειά της, έζησε μια γεμάτη και αγαπημένη ζωή με τα παιδιά της και τον σύντροφό της. Υπέκυψε στην ασθένεια της και πέθανε ξαφνικά στο νοσοκομείο ανήμερα των Χριστουγέννων στην αγκαλιά του συντρόφου της».

Η Φάροοου σημειώνει ακόμη πως ο «θαρραλέος» γιος της Thaddeus. Αφαίρεσε τη ζωή του στην ηλικία των 29 ετών όταν μια σχέση του έληξε απότομα.

Οι φήμες για τους θανάτους των Tam, Lark και Thaddeus άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο όταν δεν αναφέρθηκαν στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ του HBO «Allen v. Farrow». Ορισμένοι μάλιστα επανάφεραν στην επιφάνεια το ποστ του γιου της Moses από το 2018. Με τον οποίο έχουν απομακρυνθεί, ο οποίος ασκούσε κριτική στην ίδια και άλλα μέλη της οικογένειας, σύμφωνα με το περιοδικό People.

«Αυτές είναι ανείπωτες τραγωδίες», γράφει η Φάροου και συνεχίζει: «Όποια άλλη εικασία για τον θάνατό τους απλά δείχνει ασέβεια στη ζωή τους. Στις ζωές των παιδιών τους και των αγαπημένων τους».

Η ηθοποιός καταλήγει στην ανάρτησή της λέγοντας ότι είναι ευγνώμων που είναι μητέρα 14 παιδιών και γιαγιά 16 εγγονών.

πηγη: lifo.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ