Κωνσταντίνος Παντελίδης: “Σκέφτομαι να βγάλω τραγούδια του Παντελή”

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ερμηνεύσει ακυκλοφόρητα κομμάτια του Παντελή Παντελίδη άφησε ο αδερφός του, Κωνσταντίνος, μιλώντας στην εκπομπή “The 2Night Show”.

Στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, αδερφός του γνωστού τραγουδιστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το 2016.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μίλησε για το ξεκίνημά του στο τραγούδι αλλά και για τον αδικοχαμένο του αδερφό.

Αναφορικά με το εάν υπάρχουν ακυκλοφόρητα κομμάτια του Πανελή Παντελίδη ο Κωνσταντίνος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Υπάρχουν ναι, δεν υπάρχουν στο στούντιο γραμμένα. Άλλα είναι μισά, άλλα είναι γραμμένα στο κινητό, κάποιοι στοίχοι… Εννοείται ότι θα πάρω τραγούδια του. Αν μπορέσω θα τα πάρω όλα αλλά ήθελα να δοκιμάσω στην αρχή με τα δικά μου τραγούδια”.

Ακόμα μίλησε για την εμφάνισή του στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, στο «Σπίτι με το MEGA». “Με παραδέχτηκαν πιο πολύ στο live. Διάβασα πολύ καλά σχόλια. Οι fans του Παντελή με ακολουθούν και όσο περνάει ο καιρός ακόμα περισσότερο επειδή βλέπουν ότι καλυτερεύω και δουλεύω”.

Η πιο συγκινητική της συνέντευξης ήταν όταν ακούστηκε ένα απόσπασμα ραδιοφωνικής συνέντευξης του Παντελή Παντελίδη που μιλούσε για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη και το ταλέντο του στη μουσική.

“Έχω έναν μικρό αδερφό πέντε χρονών που παίζουμε συνέχεια μαζί. Έχει πολύ πλάκα. Έρχεται στο μαγαζί και με ακούει να τραγουδώ από τεσσάρων χρονών. Έρχεται και σε μαγαζιά και σε live. Μοιάζουμε, αν κι είναι μικρός ακόμα. Του αρέσει η μουσική, έχει γραφτεί σε ωδείο, παίζει κιθάρα. Η φωνή του θα δείξει στην πορεία, πάντως την μουσικότητα την έχει. Γιατί όχι κάποια στιγμή να τραγουδήσουμε μαζί”, είχε πει τότε ο Παντελής Παντελίδης.

πηγή: news247.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ