Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΦαίη Σκορδά: Μπήκε στη «Φάρμα» ως… αγρότισσα - Έκοψε ξύλα και μπερδεύτηκε...

Φαίη Σκορδά: Μπήκε στη «Φάρμα» ως… αγρότισσα – Έκοψε ξύλα και μπερδεύτηκε με τα άχυρα

Το πρώτο φλερτ στη «Φάρμα» και τα νεύρα του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τον Στράτο Τζώρτζογλου

Η Φαίη Σκορδά πήγε στη «Φάρμα» και ως «αγρότισσα» έλαβε μέρος σε ένα από τα αγωνίσματα του παιχνιδιού. Aνέβηκε σε κάρο, τράβηξε σκοινιά, ψάρεψε σάκους, χρησιμοποίησε σφυρί και μπερδεύτηκε με τα άχυρα, ενώ στο τέλος ο Σάκης Τανιμανίδης την έβαλε να κόψει και ξύλα.

«Είμαι έτοιμη να μπω στη Φάρμα. Μου αρέσει πάρα πολύ. Υπάρχει ένταση, πάθος και αδρεναλίνη. Βέβαια, είναι δύσκολο. Επίσης, το κρύο είναι πολύ τσουχτερό» σχολίασε η παρουσιάστρια του ANT1 μετά το τέλος του αγωνίσματος.

Την τρίτη εβδομάδα στη «Φάρμα», οι παίκτες – αγρότες είχαν έντονες, αλλά και χαλαρές στιγμές, αστεία, γέλια, εκνευρισμούς, συμμαχίες και κόντρες. Η φιλία του Στράτου Τζώρτζογλου και του Μιχάλη Ιατρόπουλου κλονίζεται για μια ακόμη φορά, όπως φάνηκε από το αποκλειστικό απόσπασμα που πρόβαλε το «Πρωινό» από το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι. «Αν βγει ο Στράτος αρχηγός, δεν θα δουλέψει τίποτα και θα το δείτε» σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Ιατρόπουλος.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, πάντα παρών και έτοιμος για δράση, λειτούργησε γι’ άλλη μια φορά ως καταλύτης, έδωσε το σύνθημα για τις δύσκολες δοκιμασίες και διαχειρίστηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις μεγάλες και μικρές ανατροπές. Στο ριάλιτι περιπέτειας φαίνεται ωστόσο πως έχουμε και τον πρώτο έρωτα, καθώς δύο παίκτες έχουν έρθει ήδη πάρα πολύ κοντά. Ο λόγος για τον Ντούπη και την Κυριακή Κατσογρεσάκη.

πηγή: ethnos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ