Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & Style"Καμπανάκι" από το Netflix σε όσους μοιράζονται τη συνδρομή!

“Καμπανάκι” από το Netflix σε όσους μοιράζονται τη συνδρομή!

Θέλει να βάλει φρένο στην παράτυπη χρήση

Ενδείξεις πως η πλατφόρμα θέλει να βάλει φρένο στην παράτυπη χρήση της.

Το γεγονός ότι οι συνδρομητές του Netflix μοιράζονται τους λογαριασμούς τους (και το μηνιαίο αντίτιμο) με άλλους είναι γνωστό από την πρώτη μέρα λειτουργίας της πλατφόρμας.

Φαίνεται πως το Netflix θέλει να περιορίσει όσο μπορεί αυτό το θέμα που του στοιχίζει σε συνδρομές και όπως φαίνεται έστειλε σε κάποιους χρήστες ένα μήνυμα για να τους ρωτήσει αν όντως ο λογαριασμός που χρησιμοποιούν είναι ο δικός τους.

Όσοι έλαβαν τέτοιο μήνυμα κλήθηκαν να κάνουν επιβεβαίωση του λογαριασμού μέσω SMS ή mail, ενώ εκπρόσωπος της πλατφόρμας αρκέστηκε απλά στο να δηλώσει πως το τεστ αυτό έγινε για να διασφαλιστεί πως όντως χρησιμοποιούν κάποιοι νόμιμα την πλατφόρμα.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης του Netflix, κάθε λογαριασμός μπορεί να χρησιμοποιείται από πολλαπλούς χρήστες εντός του ίδιου σπιτιού και από την ίδια IP. Ωστόσο, είναι γνωστό πως τόσο καιρό η πλατφόρμα κάνει τα στραβά μάτια. Ίσως αυτό αποδειχτεί η αρχή αλλαγής πολιτικής επί του θέματος;

Θα φανεί τους επόμενους μήνες. Με το Disney+ όμως να εμφανίζεται σε ολοένα και περισσότερες αγορές, οι πιθανότητες να…κυνηγηθούν όσοι δεν έχουν δικό τους λογαριασμό ολοένα και μειώνονται.

Πηγή: Reader.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ