Τα τρία ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό

Καλύτερα να μην τους ανοιχτείς.

πάρχουν εκείνοι οι φίλοι που μπορείς να τους εμπιστευτείς τα πιο βαθιά και προσωπικά μυστικά σου, κι εκείνοι που έχουν την μαγική ικανότητα να καταστρέφουν μέχρι και μια απλή έκπληξη γενεθλίων. Οι απαντήσεις βρίσκονται στα άστρα και στα ζώδια, γι’αυτό καλό είναι να μην ανοίγεσαι πολύ στα παρακάτω τρία του ζωδιακού κύκλου, γιατί δεν θα λυπηθούν να μοιραστούν με εκείνους που θέλουν και με τον τρόπο που επιθυμούν, όσα τους πεις.

Τοξότης

Ως φιλόσοφος του ζωδιακού κύκλου, ο Τοξότης ασχολείται περισσότερο με την αλήθεια και λιγότερο με τα γεγονότα. Γνωστός για τις ικανότητες του στην αφήγηση, του αρέσει να υπερβάλλει και να προσθέτει και λίγο δράμα. Αν η ιστορία που θα ακούσει από σένα είναι καλή και το μυστικό δυνατό, τότε δεν μπορούν παρά να τα μοιραστούν με τρίτους.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος το έχει στο αίμα του το κουτσομπολιό, οπότε καταλαβαίνεις ότι του είναι δύσκολο να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Του αρέσει να παίζει με τους δικούς του κανόνες, είναι προσεκτικός στο ότι θα αναφέρει και που, αλλά αν ένα νέο είναι αρκετά διασκεδαστικό για εκείνον, τότε θα το πει σε όλον τον κόσμο.

Παρθένος

Ο Παρθένος λατρεύει να ανακατεύεται στις ζωές των άλλων. Αν πρόκειται να σε βοηθήσει με έναν προβληματισμό σου, πρέπει να γίνει με τον δικό του τρόπο. Κι αν κάνεις το λάθος να μην ακολουθήσεις το σχέδιο του, να είσαι σίγουρος ότι θα πει όπου μπορεί το πόσο λάθος χειρίστηκες τα πράγματα. Αυτό περιλαμβάνει και μυστικά που ήταν αναγκαία να του μεταφέρεις.

πηγη: marieclaire.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ