Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleAdele: Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε και η σταρ δεν δίνει δεκάρα στον πρώην...

Adele: Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε και η σταρ δεν δίνει δεκάρα στον πρώην της

Δύο χρόνια περίπου μετά την πρώτη ανακοίνωση του χωρισμού της Adele από τον πρώην σύντροφό της, μαθαίνουμε σήμερα η οριστικοποίηση του διαζυγίου. Σύμφωνα με την τελική απόφαση η διάσημη τραγουδίστρια δεν θα πληρώσει τελικά διατροφή στον πρώην της, όπως είχε αρχικά κυκλοφορήσει.

Τον Απρίλιο του 2019 η σταρ είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Simon Konecki μετά από επτά χρόνια γάμου. Οι δύο τους έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιό.

Την είδηση είχαν ακολουθήσει τότε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Adele είχε αναγκαστεί να προσφύγει σε μεσολαβητές για να μοιράσει την περιουσία της που ανέρχεται στο ποσό των 190 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς ο πρώην της διεκδικούσε συζυγική διατροφή εκφράζοντας παράλληλα και άλλες οικονομικής φύσης απαιτήσεις.

Τώρα, το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε και, με βάση τα έγγραφα που έφερε στη δημοσιότητα το ΤΜΖ, το πρώην ζευγάρι συμφώνησε σε κοινή κηδεμονία του 8χρονου γιου τους Angelo Adkins. Οι δυο τους όπως φαίνεται όμως συμφώνησαν επίσης να παραιτηθούν από οποιαδήποτε παρούσα ή μελλοντική διεκδίκηση συζυγικής διατροφής.
Όπως αναφέρουν τα έγγραφα του διαζυγίου και τα δύο μέρη «δεσμεύτηκαν να μεγαλώσουν μαζί τον γιο τους με αγάπη».

Όσον αφορά στα θέματα της διατροφής του παιδιού έχει γίνει ξεχωριστός διακανονισμός ο οποίος παραμένει απόρρητος.

πηγη: dete.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ