Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΘλίψη. Πέθανε ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος

Θλίψη. Πέθανε ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος

Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο από την είδηση του θανάτου του Θεόφιλου Βανδώρου.  Ο ηθοποιός πέθανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (11.03.2021).

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο φίλος του Βασίλης Σπυρόπουλος, μουσικός και συνιδρυτής του θρυλικού συγκροτήματος «Σπυριδούλα».

«Έφυγε σήμερα από την ζωή ο αδερφικός φίλος και σύντροφος Θεόφιλος Βανδώρος. RIP φίλε» έγραψε ο Βασίλης Σπυρόπουλος.

Αλλά και ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στο facebook: «Μέσα στην νύχτα πληροφορούμαστε πως έφυγαν δύο φίλοι μας ηθοποιοί… Ο Κωστής Μαλκότσης, αγωνιστής, σεμνός ηθοποιός, πατέρας δύο σημαντικών καλλιτεχνών του Λαέρτη και του Ερμή, και ο Θεόφιλος Βανδώρος ο φίλος μας και καλός ηθοποιός, σπουδαιος συνεργάτης σε πολλές παραστάσεις …. Μεγάλη θλιψη».

Ποιος ήταν ο Θεόφιλος Βανδώρος

Ο Θεόφιλος Βανδώρος που έφυγε σε ηλικία 60 χρονών, ήταν πρωταγωνιστής σε πολλές δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, μεταξύ των οποίων και το «Τμήμα Ηθών», μέσα από το οποίο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ήταν γιος του επίσης ηθοποιού Νίκου Βανδώρου, ήταν από τις πλέον αγαπημένες φυσιογνωμίες του εγχώριου τηλεοπτικού και θεατρικού χώρου.

Πήγε στο Ελληνο-ιταλικό Δημοτικό Σχολείο Casa d’ Italia και μετά στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων. Στη συνέχεια σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και παράλληλα στο DEREE College. Επί μία δεκαετία έζησε μόνιμα στο Παρίσι όπου συνέχισε τις υποκριτικές σπουδές του κάνοντας και τις πρώτες του δουλειές μαζί με τον Κορνήλιο Καστοριάδη και τον Αντρέα Βουτσινά.

GALLERY

πηγη: gossip.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ