Tα ζώδια σήμερα 5 Μαρτίου: Ζυγοί, αναγκάζεστε να δείτε κατάματα την πραγματικότητα

Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη στα ζώδια έρχεται αισιοδοξία και φιλοσοφημένος τρόπος σκέψης

Ησύνοδος του Ερμή με τον Δία φέρνει για όλα τα ζώδια ανοίγματα επαγγελματικής φύσης, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, οξυδέρκεια, ανάγκη για βελτίωση. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, ωστόσο θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στην υπερβολή και στην παρόρμηση. Στην περίπτωση που χρειαστεί να παρθούν ρίσκα θα πρέπει να αναλυθούν όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά.

Οι δυναμικοί χαρακτήρες θα θελήσουν να προχωρήσουν τα βήματά τους, να επεκταθούν, να ασχοληθούν με κάτι που θα αναδείξει τα προσόντα και τις ικανότητές τους. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης συνετές θα πρέπει να είναι οι ενέργειες, καλό θα είναι ο τρόπος σκέψης να είναι αποταμιευτικός ή επενδυτικός, θα πρέπει να αποφευχθούν οι βιαστικές αποφάσεις.

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Τοξότη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ανάγκη για εξορμήσεις, για περιπέτειες, για νέες εμπειρίες. Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στο φλερτ, στον απεγκλωβισμό από τη ρουτίνα, οι προσεγγίσεις θα έχουν στόχο την ανανέωση. 

Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με εργασιακές υποθέσεις ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για βελτίωση, αν οι διεκδικήσεις είναι οργανωμένες και όχι σπασμωδικές το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως θετικό. Για τους ανεξάρτητους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να παραμείνουν σε όρια ή σε συνθήκες που τους καταπιέζουν, στην περίπτωση που πιεστούν οι αντιδράσεις τους θα είναι υπερβολικές, προσοχή στην παρόρμηση.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη και το τετράγωνο της με την Αφροδίτη δεν αποκλείεται να φέρει εντάσεις, στις συζητήσεις οι απόψεις θα ειπωθούν με έμφαση, η ισχυρογνωμοσύνη ενδεχομένως να φέρει ρήξεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, σε επαγγελματικά και εργασιακά θέματα φεύγουν τα εμπόδια, οι συνεργασίες θα μπορέσουν να κυλήσουν ομαλά με συνεννόηση και αποτελεσματικότητα. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Ο δυναμισμός είναι διάχυτος και είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις σε ότι αφορά ζητήματα που σε πληγώνουν και θέλεις να αφήσεις πίσω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση στην επαγγελματική ζωή καλά κρατεί και δεν αποκλείεται να κληθείς σε δράσεις και κινήσεις που πιθανά να μην συμφωνείς. Προσπάθησε να μην συγκρουστείς με τους ανωτέρους σου καθώς αυτό μπορεί να λειτουργήσει σαν τροχοπέδη στην όποια προσπάθεια έχεις καταβάλει μέχρι στιγμής. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για οικονομικά θέματα που θα σε βοηθήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μ;eρα σε καλεί να αντιμετωπίσει με σθένος καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν πληγώσει. Είναι σημαντικό να βρεις ψυχικό σθένος που θα σε οδηγήσει στο να κλείσεις ότι λειτουργεί σαν εμπόδιο στο τώρα για να αλλάξεις ριζικά κοσμοθεωρία βοηθώντας τον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις οριστικά εκκρεμότητες που μπορεί να παραμένουν και να επιβαρύνουν την ψυχολογία σου δημιουργώντας προβλήματα στη δουλειά σου. Η αυτοπεποίθησή σου σε οδηγεί στο να επικεντρωθείς σε νέα αντικείμενα σε ότι αφορά την εκπαίδευση που μπορεί να σε βοηθήσουν και στη μετέπειτα καριέρα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσει τραύματα που έχουν δημιουργηθεί από προηγούμενες καταστάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Λειτουργείς σε ομαδικό πνεύμα και αυτό είναι κάτι που ήμουν γύρω σου και αναγνωρίζουν σε εσένα. Οι στόχοι που μπορείς να θέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι η κατάλληλη και πιθανά να είναι αυτή όταν σε βοηθήσουν να κλείσεις τώρα οριστικά κεφάλαια που σε έχουν τραυματίσει. Φιλικά πρόσωπα θέλουν να σταθώ δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με την δημόσια εικόνα σου και την ανάγκη για κοινωνική καταξίωση που σε διακατέχει. Ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις την αυτοπεποίθηση που δεν έχεις σε αυτόν τον τομέα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες που μπορεί να υπάρχουν με συνεργάτες ή με τους ανωτέρους σου μπορεί να σε προβληματίσουν έντονα. Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα πως θέλεις να κινηθείς. Να θυμάσαι ότι οι συγκρούσεις θα αποτελέσουν εμπόδιο στις προσωπικές επιδιώξεις γι’ αυτό φρόντισε να τις αποφύγεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την επιμόρφωση και πιθανές επαφές που έχεις στο εξωτερικό καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να ανοίξεις τα φτερά σου. Η ανάγκη να ασχοληθείς με περισσότερα πραγματικά πράγματα βάζεις στη ζωή σου νέα αντικείμενα εκπαίδευσης που θέλεις να ασχοληθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να μεγαλουργήσεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να δείχνεις απαράμιλλο σθένος σε ότι έχεις αναλάβει. Αυτό θα σου δώσει σημαντική επιβεβαίωση και την καταξίωση που αποζητάς και είναι σημαντική για εσένα. Πιθανό είναι βέβαια να φέρει και σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που θα σε ικανοποιήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μερα φέρνει στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος που έχουν επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογία σου και έχουν αφήσει ανεξίτηλα τραύματα στο χαρακτήρα σου. Μην επιτρέπεις σε ανασφάλειες και φόβους να κυριαρχήσουν καθώς δεν σου επιτρέπουν να δεις την πραγματική σου άξια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις τις απαιτούμενες οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να σε βγάλουν από πιθανό αδιέξοδο. Φρόντισε να δεις κατάματα τι είναι αυτό πραγματικά εξυπηρετεί τον σκοπό σου και ακολούθησε πιστά την διαίσθησή σου γιατί δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο. Επιχειρηματικές δράσεις μπορεί να υπάρξουν που σε βοηθούν να ξεπεράσεις οικονομικά προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μερα σε αναγκάζει να δεις κατάματα τι πραγματικά πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξεις στις σχέσεις σου και φέρνει στην επιφάνεια πληγές που μπορεί να έχουν παραμείνει από προηγούμενες καταστάσεις και πιθανά σε επηρεάζουν ακόμα και τώρα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι προσπαθείς να επικεντρωθείς σε πιθανές συμφωνίες οικονομικής φύσεως που μπορούν να σου δώσουν πολλά. Έχεις την δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε επιχειρηματικό επίπεδο. Κι αυτό να αποτελέσει σημαντικό βήμα ώστε να εξελιχθείς σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα θετικές για να αυξήσεις τις οικονομικές απολαβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μερα αναδεικνύει ζητήματα στην καθημερινότητα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Καθώς φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο πληγές του παρελθόντος που ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω σου και να ανακουφιστείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εργασιακή σου καθημερινότητα φαίνεται να περνά σε επόμενο στάδιο. Καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και σε αναγκάζουν να τα αντιμετωπίσεις με δυναμισμό. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην συμπεριφορά σου. Καθώς φαίνεται να είναι αυτή μπορεί να οδηγήσει σε εμμονές και άγχος και τελικά σε ένταση με τους συναδέλφους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μερα ανοίγει ένα νέο κύκλο σε ότι αφορά την δημιουργικότητα και την ανάγκη που έχεις να εκφράσεις τα ταλέντα σου. Είναι αυτό που λειτουργεί θεραπευτικά στην ψυχή σου και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Η χαρά και η ζωντάνια είναι αυτά που σε χαρακτηρίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Διαμορφώνεις μία ιδανική καθημερινότητα όπου μπορείς να προσφέρεις σημαντικά πράγματα στη δουλειά σου και καταφέρνεις να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει. Αυτό μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο. Γι’ αυτό μην σταματάς να προσπαθείς καθώς φαίνεται ότι τελικά θα αναγνωρισθεί η όλη προσφορά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μερα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένειά σου. Ζητήματα που πιθανά απασχολούν και εγείρουν πληγές του παρελθόντος. Φρόντισε να μην σε καταβάλει η κυκλοθυμία καθώς είναι αυτό που θα οδηγήσει σε εντάσεις και ξεσπάσματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που καλείσαι να πάρεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε ερευνητικές και σπασμωδικές κινήσεις. Καθώς θέλεις να επιβάλεις την δική σου τάξη πραγμάτων. Αυτό μόνο αντιπαραθέσεις σταθερή γι’ αυτό δείξε με σύνεση αυτό θεωρείς ότι πρέπει να υπάρξει. Ως συνέχεια στις συνεργασίες σου για να αποφύγεις προστριβές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μερα και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τα πρόσωπα σου κοντινού του περιβάλλοντος. Είναι αυτά που σε γεμίζουν χαρά και διάθεση να επικοινωνήσεις . Ξεχνώντας πληγές του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν να εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη για να απομακρυνθείς στο παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να εντυπωσιάσει. Όμως είναι γεγονός ότι εσένα αυτήν την περίοδο δεν σε ενδιαφέρει η κοινωνική σου εικόνα και καταξίωση. Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που παίζουν καθοριστικό ρόλο σε οικονομικό επίπεδο. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για νέες εμπορικές συμφωνίες που θα είναι εξαιρετικά σημαντικές για εσένα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, η μέρα σε καλεί να στραφείς σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Και να κάνουν μία νέα διαχείριση σε σχέση με τους ψυχικούς και οικονομικούς πόρους. Ήρθε η ώρα να κλείσουν οι πληγές που μπορεί να επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα εμπορίου, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που μπορεί να εξελιχθούν προς επικερδή για εσένα. Οι πρωτοβουλίες για συζητήσεις οικονομικής φύσεως με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος μπορεί να στεφθούν με επιτυχία. Αρκεί να δείξεις υπομονή και επιμονή.

πηγη: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ