Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleTα ζώδια σήμερα 4 Μαρτίου: Υδροχόε, το παρελθόν μπορεί να σε ταλαιπωρήσει...

Tα ζώδια σήμερα 4 Μαρτίου: Υδροχόε, το παρελθόν μπορεί να σε ταλαιπωρήσει απόψε

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους φέρνει στα ζώδια δυναμικότητα και δραστηριοποίηση

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στους Διδύμους θα εκδηλωθεί ανάγκη στα ζώδια για ανάληψη πρωτοβουλιών, την εμφάνιση τους θα κάνουν νέες ιδέες. Θα υπάρξει διάθεση για τολμηρές ίσως και κάπως ασυνήθιστες ενέργειες. Για τους ανήσυχους και ανεξάρτητους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να προσαρμοστούν σε συνθήκες που δεν τους ικανοποιούν. Επιθυμία θα είναι να βγουν από τη ρουτίνα. Έμφαση θα δοθεί στις δραστηριότητες, στις περιπέτειες, στο φλερτ και γενικότερα σε οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει θετικότητα και ανανέωση

Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις, στις συζητήσεις τα λόγια θα είναι ενθαρρυντικά. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα προκύψουν δημιουργικά ανοίγματα, οι ευκαιρίες θα πρέπει να αξιοποιηθούν με αμεσότητα. Ωστόσο θα πρέπει να οριοθετηθεί ο ενθουσιασμός. 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, η διαίσθηση θα είναι έντονη. Προσοχή στην καχυποψία, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και τον Δία ίσως να οδηγήσει σε επιπόλαιες ενέργειες. Οι προσεγγίσεις και γενικότερα οι πράξεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η υπερβολή κυρίως στην αισιοδοξία και στην αυτοεκτίμηση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα φέρνει χαρά και αισιοδοξία, έκταση θα έχει η φαντασία, κάποιοι θα μπορέσουν να οραματιστούν και να προχωρήσουν τα βήματά τους βγαίνοντας από την αναστολή.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να φέρει αποκαλυπτικά συμβάντα. Αλήθειες θα βγουν στο φως, έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα παίξουν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση απόψεων και αποφάσεων. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε γεμίζει ένταση δημιουργώντας ιδιαίτερη αναστάτωση και χαλώντας την ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις πρωτοβουλίες. Που θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις την ενέργειά σου και δεν θα σε βάλουν σε παιχνίδια ελέγχου και συγκρούσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συγκρούσεις στην επαγγελματική σου ζωή είναι έντονες είναι αυτές που τελικά μπορεί να δημιουργήσουν μεταμορφωτικές αλλαγές στην καριέρα σου. Φρόντισε να μην οδηγηθείς σε χειριστικά παιχνίδια που μπορεί να προκαλέσουν συγκρουσιακές συνθήκες. Γιατί το κλίμα μπορεί να γίνει εύκολα εκρηκτικό οι συνέπειες να είναι άκρως δυσάρεστες.

Ερωτικά

Η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη και μπορεί να επηρεάσει την σχέση σου. Ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει αρκεί να δείξεις θέληση και να αφήσεις πίσω σου ότι σε προβληματίζει. Ο αδέσμευτος πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου και δεν αφήνουν περιθώρια για φλερτ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, αλλάζεις ριζικά σκέψεις σε ότι αφορά την κοσμοθεωρία σου. Κι αυτό επηρεάζει άμεσα και τις σχέσεις σου με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Τα φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να είναι διέξοδο και να σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις. Ως προς την κατεύθυνση που θέλεις να πάρεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που καλείσαι να πάρεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου μπορούν να στεφθούν με επιτυχία. Αρκεί να δείξεις και εσύ την θέληση για προσπάθεια και την ομαδικότητα που χρειάζεται αυτή την περίοδο. Ευκαιρίες στο εξωτερικό μπορεί να προκύψουν που ανοίγουν μπροστά σου σημαντικούς δρόμους για να αλλάξεις ριζικά την προσωπική σου πορεία. 

Ερωτικά

Είναι λογικό να προσπαθήσεις να δείξεις στο ταίρι σου τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί. Και μπορεί να σου δώσει μεγαλύτερη χαρά στη σχέση σας. Η συγκυρία είναι θετική και μπορεί να κινηθείτε προς την ίδια κατεύθυνση. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο πού θα λειτουργήσει αναγεννησιακά για τη νοοτροπία σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ένταση είναι μεγάλη και ο εκνευρισμός που μπορεί να νιώθεις λόγω των ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς ψύχραιμα πώς πρέπει να διαχειριστείς την όλη κατάσταση. Καλά θα κάνεις να δείξεις προσοχή στη συμπεριφορά σου γιατί θα επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με το περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επιλογές μπορεί να στεφθούν με επιτυχία. Αρκεί να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να δει τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά. Φρόντισε να διεκδικήσεις οικονομικά αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει γιατί δεν αποκλείεται να πετύχεις τους στόχους σου και να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος. Βέβαια μείνε μακριά από οριστικές συμπεριφορές που θα είναι τροχοπέδη. 

Οι προσωπικοί σου φόβοι μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Καθώς φαίνεται να θέλεις να χειριστείς το ταίρι σου και να το κατευθύνεις κατά το δοκούν. Δείξε ψυχραιμία διαφορετικά προετοιμάσου για εντάσεις. Ο αδέσμευτος δύσκολα μπορείς να αποφορτιστείς από τη νευρικότητα και αυτός οδηγεί μακριά από όλους και όλα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή σου καθώς φαίνεται να μην σου είναι εύκολο να διαχειριστείς ανταγωνιστικές συμπεριφορές και κόντρες από τους άλλους. Κράτησε την αισιοδοξία σου καθώς θα είναι αυτό που θα σε βγάλει από την ένταση και θα ισορροπήσει την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές των άλλων μπορεί να σε προβληματίσουν. Καθώς φαίνεται να θέλουν να επιβάλουν τις δικές τους επιθυμίες και θέλω. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς με διορατικότητα και θετική διάθεση τις όποιες εντάσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις χωρίς έντονες αντιπαραθέσεις.

Δημιούργησε τις κατάλληλες διεξόδους για εσένα και το ταίρι σου ώστε να ξεφύγετε από πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεται. Διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι έντονες και δεν θα είναι εύκολο να ισορροπήσετε. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που θα παίξει αναγεννησιακό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καθημερινότητα μπορεί να σε φορτίζει σε ψυχολογικό επίπεδο και να σου δημιουργεί άγχος που καλό είναι να το διαχειριστείς με ψυχραιμία. Ασχολήσου με θέματα ρουτίνας που μπορείς να λύσεις. Είναι αυτό που μπορεί αυτή τη στιγμή να ηρεμήσει την ψυχή σου και να σε βγάλει από εμμονές που φαίνεται ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει στη δουλειά είναι πολλές και είναι αυτές που τελικά μπορεί να χαλάνε το κέφι σου. Φρόντισε να βρεις τη δύναμη για να ανταποκριθείς σε ότι χρειάζεται να διεκπεραιώσεις. Καθώς είναι προτιμότερο να εκτονώσεις την έντασή σου στη δουλειά παρά στο περιβάλλον του εργασιακού χώρου. Αυτό θα είναι κάτι που θα επηρεάσει σημαντικά τις συναδελφικές σχέσεις. 

Ερωτικά

Το έντονο πάθος μπορεί να δώσει διέξοδο σε ότι αφορά τη σχέση σου και να μείνουν στο περιθώριο επικριτικότητα και άγχος που προκαλούν προβλήματα. Κάνε την καλύτερη επιλογή για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δείχνεις να μην μπορείς να αντιμετωπίσεις την κούραση της καθημερινότητας η οποία σε αναγκάζει να κλειστείς στον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η έντονη δημιουργικότητα είναι αυτή που σε χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο και βρίσκεις το δυναμισμό να διεκδικήσεις την προσοχή που θεωρείς ότι σου αξίζει. Η επικοινωνία και η εξωστρέφεια σε βοηθούν να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Αρκεί να μην μπεις σε διαδικασία συγκρούσεων και να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις την άποψή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου είναι γεγονός ότι μπορεί να περάσουν και άκρως δημιουργική περίοδο. Αρκεί να δραστηριοποιηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να γίνεις ελεγκτικός και εξουσιαστικός. Φρόντισε να επικεντρωθείς με αποφασιστικότητα σε επαγγελματικούς στόχους καθώς είναι βέβαιο ότι θα τους καταφέρεις.

Τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις για το ταίρι σου είναι εύκολο να τα εκδηλώσεις με αμεσότητα και αυτό είναι κάτι που απογειώνει τη σχέση σου. Ρομαντισμός και πάθος εναρμονίζονται και δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι μπορείς να κερδίσεις το ενδιαφέρον του προσώπου που σε ελκύει και κάνεις τα πάντα προς αυτή την κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα εντείνει τις ανησυχίες και την κυκλοθυμία σου και οδηγεί σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να σε βγάλουν εκτός ελέγχου. Φρόντισε να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου καθώς ζητήματα του παρελθόντος επανέρχονται και καλείσαι να τα διαχειριστείς χωρίς να μπεις σε έντονες αντιπαραθέσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει στη δουλειά σου. Καθώς φαίνεται ότι αυτό είναι που σε βοηθάει αυτή την περίοδο να ξεφύγεις από τη νευρικότητα που σε διακατέχει. Η δραστηριοποίηση σου θα βοηθήσει στο να ισορροπήσεις και να πετύχεις στόχους λύνοντας προβλήματα.

Ερωτικά

Τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις δεν είναι εύκολο να τα εκφράσεις στο ταίρι σου με ηρεμία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές που θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Το καλύτερο είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Ο αδέσμευτος ταλαιπωρείσαι από έντονη κυκλοθυμία και σκαμπανεβάσματα της διάθεσής που σε οδηγούν στην εσωστρέφεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις πιο δημιουργικός από ποτέ και αυτό γίνεται έκδηλο σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκεσαι. Θα σε βοηθήσει σημαντικά στο να βρεις στόχους σε όλα τα επίπεδα και να περάσεις όμορφα με την παρέα σου ή τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Άλλωστε αυτές τις μέρες αυτό είναι που έχει σημασία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να δραστηριοποιηθείς ότι αφορά το εμπόριο και τις επικοινωνίες μπορεί να οδηγήσει σε αναγεννησιακές αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείς πιθανές νέες γνωριμίες που έρχονται για να δώσουν ώθηση στην καριέρα σου και να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο κερδοφορίας που θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα.

Η έντονα θετική διάθεση που έχεις και η καλή επικοινωνία με το ταίρι σου θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση πιθανών ζητημάτων που μπορεί να αντιμετωπίζεται δίνοντας άλλη διάσταση στη σχέση σας. Ο αδέσμευτος το πάθος απογειώνεται και η διάθεση για φλερτ είναι έντονη, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σε κατακτήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι έντονες ανασφάλειες και οι φοβίες που εκδηλώνεις δημιουργούν νευρικότητα και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που εκδηλώνεται σαν πείσμα. Αυτό θα προκαλέσει εντάσεις με τους γύρω σου αν δεν καταφέρεις να το διαχειριστείς. Προσοχή ιδιαίτερα σε ότι αφορά οικογενειακές σχέσεις καθώς αυτές κυρίως πλήττονται.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο στον επαγγελματικό χώρο, κάτι που θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα και να πατήσει γερά στα πόδια σου. Πιθανές προτάσεις για οικογενειακή επιχείρηση η δική σου δουλειά μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά γι’ αυτό σκέψου καλά τις κινήσεις σου. 

Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις ασφάλειας και σταθερότητας στη σχέση σας. Ο αδέσμευτος μην επιτρέψεις σε έντονα κυκλοθυμικές συμπεριφορές και απωθημένα να σε οδηγήσουν στο να απομονωθείς και να κλειστείς στον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να σε ωθήσει να εκδηλώσεις έντονα επιθετικές και εριστικές συμπεριφορές που είναι βέβαιο ότι δεν θα βοηθήσουν την επικοινωνία με τους γύρω σου. Δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς μετωπικά με όποιον δεν σεβαστεί οι επιθυμίες σου, κάτι που θα προκαλέσει σημαντικά προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου παίζουν καταλυτικό ρόλο για εσένα, μόνο που δεν θα διστάσεις να έρθεις σε ευθεία αντιπαράθεση με συνεργάτες που δεν κινούνται με τον τρόπο που επιθυμείς. Το εμπόριο και οι επικοινωνίες του κεντρίζουν το ενδιαφέρον και είναι βέβαιο ότι μπορείς να επεκταθεί στους συγκεκριμένους τομείς αποφεύγοντας έτσι τις μετωπικές συγκρούσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι επαγγελματικά.

Φρόντισε να αποφύγεις τον εγωκεντρισμό και την ανάγκη να ελέγξεις το ταίρι σου γιατί τελικά είναι αυτό που θα οδηγήσει σε σημαντικές αντιπαραθέσεις και εκρηκτικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος φαίνεται ότι μπορείς να διαισθανθείς ποιο είναι το πρόσωπο που σου ταιριάζει και ποιος είναι αυτός που τελικά δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το παρελθόν μπορεί να σε ταλαιπωρήσει σήμερα καθώς φαίνεται να έρχεται με ορμή στην επιφάνεια και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς με ψυχραιμία. Θέματα αυτοπεποίθησης έρχονται στην επιφάνεια όμως είναι βέβαιο ότι μπορείς να ισορροπήσεις αρκεί να δείξεις βούληση να τα καταφέρεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες από το παρελθόν έρχονται και μπορεί να σου δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία και απογοήτευση. Φαίνεται ότι κάποια πράγματα έχουν μείνει άλυτα. Πάρε την πρωτοβουλία να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι ανταποκρίνονται στις υπηρεσίες που προσφέρεις. Καθώς φαίνεται να έχεις στο πλευρό σου την σημαντική εύνοια για να μπορέσεις να καταφέρεις τον οικονομικό στόχο που θέλεις.

Η τρυφερότητα και ο αισθησιασμός δημιουργούν το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Με την προϋπόθεση ότι μπορείς να αφήσεις στην άκρη ότι απωθημένα έχεις από παρελθούσες καταστάσεις. Ο αδέσμευτος καλείσαι να αντιμετωπίσεις την πρόκληση μιας νέας σχέσης που σου γεννά πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, η αισιοδοξία είναι κάτι που μπορεί σήμερα να παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Φαίνεται να έχεις την ευκαιρία να ξεπερνάς εμπόδια σκεπτόμενος θετικά. Αν εγκλωβιστείς στον συναισθηματισμό και στην διάθεση να επιβληθείς στους γύρω σου. Είναι βέβαιο ότι θα χάσεις το στόχο και τελικά και το μέτρο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται και δείξε την αποφασιστικότητα που απαιτείται. Καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πολύ κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους. Φιλικά πρόσωπα μπορεί να πρωταγωνιστήσουν καθώς φαίνεται να στέκονται αρωγοί στις προσωπικές σου προσπάθειες και να πιστεύουν στο ένστικτό σου.

Ερωτικά

Ο εγωκεντρισμός δεν θα σε βοηθήσει στο να ξεπεράσεις ζητήματα που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου. Δες την θετική πλευρά των πραγμάτων και σχεδίασε μαζί του καταστάσεις που σας εκφράζουν από κοινού. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να δείξουν το ενδιαφέρον τους νέα πρόσωπα για εσένα, φρόντισε βέβαια να εμπλακείς από υποκειμενικές διάθεσης που θα ενοχλήσουν σφόδρα.

πηγη: ethnos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ