Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΙωάννα Ασημακοπούλου: Αρνήθηκα να συνεργαστώ με συγκεκριμένους ανθρώπους στο θέατρο για να...

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Αρνήθηκα να συνεργαστώ με συγκεκριμένους ανθρώπους στο θέατρο για να προστατευτώ

Η ηθοποιός μίλησε για το ελληνικό #metoo

Ιωάννα Ασημακοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον χώρο της Τέχνης, ενώ αποκάλυψε πως έχει αρνηθεί να συνεργαστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους στο θέατρο, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της.

«Στη “Φαμίλια” καταλαβαίνω πως είναι να είσαι γονιός, γιατί εγώ δεν είμαι. Είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών και μπαίνω στη διαδικασία να αντιληφθώ καλύτερα τους γονείς μου», ανέφερε η Ιωάννα Ασημακοπούλου, αποκαλύπτοντας πως ως έφηβη ήταν ευαίσθητη και μοναχική.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιμένοντας ότι έχει μεγάλη ομοιότητα την Άση Μπήλιου, πήρε τηλέφωνο τη γνωστή αστρολόγο, η οποία κατέληξε να λέει στην Ιωάννα τι λένε τα ζώδια για εκείνη.https://www.antenna.gr/embed/1445123

Για το ελληνικό #metoo

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου αναφερόμενη στις παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο είπε: «Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τον χώρο μου. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων και εύχομαι αυτό να γίνεται για ένα καλύτερο αύριο. Είμαι σίγουρη. Και είναι πολύ σημαντικό το μάθημα που παίρνει όλος ο κόσμος. Στον χώρο μας υπάρχει πολύ φως και αυτό που έκαναν τα θύματα που μίλησαν θέλει πολύ κουράγιο».

πηγη: newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ