Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΚαυγάς Τριαντάφυλλου - Περικλή στο Survivor: «Δεν μπορεί να δίνει κάθε μέρα...

Καυγάς Τριαντάφυλλου – Περικλή στο Survivor: «Δεν μπορεί να δίνει κάθε μέρα ένα θέατρο»

Ο Τριαντάφυλλος και ο Περικλής Κονδυλάτος καυγάδισαν στο Survivor.

«Κανονικά δεν έπρεπε καν να του απευθύνω τον λόγο ποτέ γιατί ξέρω ότι ο άνθρωπος δεν έχει καμία συναίσθηση» τόνισε στο Survivorο Περικλής Κονδυλάτος.

Μια έντονη λεκτική διαμάχη είχαν στο Survivor της Δευτέρας ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Τριαντάφυλλος στην παραλία της Κόκκινης Ομάδας. Μάλιστα, η διαμάχη αυτή εξέπληξε και αρκετούς από τους συμπαίκτες τους.

Συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος σημείωσε προς τον συμπαίκτη του με νόημα: «Ρε Τριαντάφυλλε, δηλαδή δεν μπορούμε να σου πούμε μια κουβέντα; Κάνε μονόλογο, μόνος σου κάτσε… Δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε μια φορά και να σου πούμε κάτι;».

«Είμαι πολύ κουρασμένος και πολύ ταλαιπωρημένος. Δεν τρώμε, δεν κοιμόμαστε καλά,. δίνουμε ενέργεια που δεν έχουμε στα αγωνίσματα με αποτέλεσμα αυτό να έχει εξασθενήσει τις αντοχές μου σε σχέση με τον Τριαντάφυλλο και με τον οποιοδήποτε. Κανονικά δεν έπρεπε καν να του απευθύνω τον λόγο ποτέ γιατί ξέρω ότι ο άνθρωπος δεν έχει καμία συναίσθηση. Είναι εκτός τόπου και χρόνου» τόνισε με σαφήνεια ο Περικλής Κονδυλάτος στη συνέχεια στην κάμερα. «Δεν μπορεί να δίνει κάθε μέρα ένα θέατρο. Πόσο να το αντέξει αυτό κανείς σε καθημερινή βάση. Αρπάζεται με την βλακεία που θα πει οποιοσδήποτε και ο Τριαντάφυλλος θα πει μεγαλύτερη βλακεία μετά».

Με τη σειρά του, ο Τριαντάφυλλος δεν μάσησε τα λόγια του όταν βρέθηκε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Πετάχτηκε (ο Περικλής) με τρόπο άσχημο, έτσι μου φάνηκε εμένα, δεν ξέρω πως θα φανεί στον κόσμο, να μου πει «εσύ πας και μιλάς. Εσύ πας και πετιέσαι. Πετιέται με κακία, μου μιλάει άσχημα και απότομα, δεν ξέρω γιατί. Γιατί θέλει να με κάνει να νευριάσω και κάτι να κερδίσει. Μίλησε πάλι απότομα. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει, δεν ξέρω γιατί το κάνει».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ