Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleTα ζώδια σήμερα 29 Ιανουαρίου: Ζυγοί, κυκλοθυμία και συναισθηματικές αντιθέσεις

Tα ζώδια σήμερα 29 Ιανουαρίου: Ζυγοί, κυκλοθυμία και συναισθηματικές αντιθέσεις

Hσύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλυπτικά γεγονότα που θα επηρεάσουν τις προσωπικές σχέσεις. Είτε για αυτούς που διατηρούν σταθερή σχέση είτε για τους ελεύθερους ανοίγει ο δρόμος για ουσιαστικές και ξεκάθαρες επαφές. Παράλληλα, η αναδρομή πορεία του Ερμή στον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα, ενδεχομένως να είναι απαραίτητες πλέον οι οριστικές λύσεις. Προσοχή στην παρόρμηση και στην ανάγκη για διαφοροποίηση, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι σπασμωδικές. Θα υπάρξει η δυνατότητα να δοθούν ουσιαστικές λύσεις, ωστόσο απαραίτητος θα είναι ορθολογισμός.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες επιδιώκοντας την κάλυψη σου σε όλα τα επίπεδα. Το πρωί δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που την απολαμβάνεις στο έπακρο.

Επαγγελματικά – ΟικονομικάΑκολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr

Οι οποίοι σε πιθανές ευκαιρίες οικονομικής φύσεως που σου δίνονται ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες καθώς μπορείς να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Η καλή συνεννόηση και η κατανόηση στις ανάγκες των άλλων θα σε βοηθήσει να βγεις κερδισμένος σε όποια οικονομική συμφωνία σε ενδιαφέρει.

Ρομαντισμός και πάθος μπορούν να απογειώσουν τη σχέση και να λειτουργήσουν σαν αέρας φρεσκάδας στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία καθώς η γοητεία η τρυφερότητα που αποπνέεις εντυπωσιάζουν και λειτουργούν σαν μαγνήτης για νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει κυκλοθυμία ή νευρικότητα κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθάνε και περάσεις την οποία ένταση και να δεις με θετική μάτια πιθανές διαφωνίες που σε έχουν αναστατώσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι οι συνεργάτες του δεν αντιλαμβάνονται πραγματικά τι θέλεις από αυτούς, όμως είναι σημαντικό και εσύ ο ίδιος να κατασταλάξεις σε αυτά που τελικά σε ικανοποιούν και μπορούν να σε ευχαριστήσουν στην επαγγελματική σου ζωή. Βλέποντας με αισιοδοξία τις οποίες καταστάσεις βιώνεις μπορείς να τις ξεπεράσεις αναίμακτα.

Μην επιτρέψεις σε ότι σε ανησυχεί να επηρεάσει τη σχέση σου, φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και δείξε κατανόηση στο ταίρι σου, αυτό θα είναι αρκετό για να μην υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα, μην αφήσεις την εσωτερική αναστάτωση που έχεις να επηρεάσει τις εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα δημιουργεί έντονη νευρικότητα που μπορεί να εκδηλωθεί στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις ότι σου δημιουργεί ανασφάλειες και να αφήσει στην άκρη την νευρικότητα και τους φόβους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην διστάσεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν νευρικότητα. Οι αρχικές αμφιβολίες μπορούν να ξεπεραστούν μόλις αντιληφθείς ότι η διαίσθησή σου μπορεί να σε κατευθύνει με ιδανικό τρόπο και να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

Οι ευαισθησίες σου μπορεί να εκδηλωθούν με ριζικό τρόπο στο ταίρι σου, άφησε τον εαυτό σου να νιώσει το πάθος και τον αισθησιασμό και να ξεπεράσει πιθανές διαφωνίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η αναστάτωση που σου δημιουργούν πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να ξεπεραστεί βρίσκοντας το σθένος να κλείσεις υποθέσεις που ακόμα σε απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό του περιβάλλον καθώς έχεις νέες προτάσεις και ιδέες να εκφράσεις. Το πρωί σε βοηθά να γοητεύσεις σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθείς και να εντυπωσιάσεις με την συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις γοητεύοντας τα πρόσωπα με τα οποία μπορείς να συνεργαστείς. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις την αλαζονεία και να επικεντρωθείς στην επιτυχία των σχεδίων σου λειτουργώντας ομαδικά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Λειτουργείς μοναδικά με το ταίρι σου καθώς οι κοινοί στόχοι που έχετε θέσει εκφράζουν και τους δύο και αυτό σε καλύπτει απόλυτα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι γεγονός ότι μέσα από το φιλικό περιβάλλον πολύ θα δείξουν ότι εντυπωσιάζονται από την γοητεία και την έντονη κοινωνικότητα σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα μπορεί να προκαλέσει υπερένταση και να επηρεάσει τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να βρεις λύσεις που θα εκτονώσουν κάθε ένταση και εκνευρισμό με τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παρ’ όλες τις διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον έχεις την ευκαιρία να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις ώστε να ανταποκριθείς ιδανικά σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος σου.

Προσπάθησε να αφήσεις εκτός της σχέσης σου πιθανές εντάσεις που σε προβληματίζουν στην επαγγελματική ζωή, μην εκτονώνεσαι στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που αρχικά θα νιώσεις ότι δεν σου ταιριάζει, σκέψου θετικά και λογικά γιατί μπορεί τα δεδομένα να αλλάξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα δεν αποκλείεται να προκαλέσει νευρικότητα σε παρέες με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να τις αφήσεις πίσω σου και να περάσεις όμορφα στην παρέα που θα βρεθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο που μπορεί αρχικά να σε απογοητεύσει από πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον. Είναι γεγονός όμως ότι μπορείς να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να βρεις την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα πάντα.

Οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου, μην επιτρέψεις σε παλαιότερες παραστάσεις να παίξουν ρόλο στο σήμερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα γεννήσει ανάμεικτα συναισθήματα, μείνε στη θετική πλευρά των πραγμάτων και δεν θα χάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί έντονη εσωτερική αναστάτωση και εκνευρισμό που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Το πρωί σε βοηθά να ισορροπήσεις και να ξεκινήσεις τη μέρα σου έχοντας στόχο να εντυπωσιάσεις τους πάντες στο πεδίο της καριέρας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αμοιφθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα δείξει ότι αντιλαμβάνονται οι ανώτεροι σου την σκληρή δουλειά και την υπευθυνότητα που δείχνεις σε ότι αναλαμβάνεις την καριέρα σου.

Μπορείς να καταφέρεις να ξεπεράσεις δυσάρεστες σκέψεις και φόβους που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στη σχέση σου και να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει η αρμονία. Το πρωί ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και γοητεύεις τους πάντες σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η θετική σου διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πιθανές συνεργασίες που μπορεί να υπάρξουν και να σου κεντρίζουν την προσοχή. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σου θα εντυπωσιάσουν και θα δώσουν την καλύτερη εντύπωση σε πρόσωπα που με ευκολία μπορείς να πείσεις για να συνεργαστείς μαζί τους.

Είναι σημαντικό για εσένα να χαρείς στιγμές έντονου πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση σας στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο μαγνητισμός και η γοητεία σου δεν αφήνουν περιθώριο για να περάσεις απαρατήρητος και μπορείς να έλξεις σημαντικά νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σε καλεί να διαχειριστείς καθημερινά ζητήματα και εργασιακές υποχρεώσεις που μπορεί να σε φορτίζουν. Το πρωί σε βοηθά να ξεπεράσεις το άγχος και να βρεις το ψυχικό σθένος να διαχειριστείς ιδανικά όποιες ευθύνες έχεις αναλάβει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να κλείσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει με άψογο τρόπο. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα γίνει άμεσα αντιληπτό από το εργασιακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε καλύτερη αμοιβή για εσένα.

Μην διστάσεις να βάλεις το πάθος στην καθημερινότητά καθώς αυτό θα λειτουργήσει εξαιρετικά ανανεωτικά για την σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει συναισθηματική παλίρροια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό από ποτέ καθώς είσαι βέβαιος για τον εαυτό σου και για αυτά που μπορεί να δώσεις στους άλλους. Το πρωί σε βοηθάει να λειτουργήσεις με αρμονία σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η γενναιοδωρία σε χαρακτηρίζει και θα παίξει σημαντικό ρόλο σε συνεργασίες και επαγγελματικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο. Είναι γεγονός ότι δεν θέλεις να έρθεις σε ρήξεις για αυτό δείχνεις απόλυτη κατανόηση στα αιτήματα των γύρω σου καθώς είσαι έτοιμος να καλύψεις κάθε τους αμφιβολία.

Εξαιρετική ιδέα για τη σχέση σου καθώς επικεντρώνεται στο να περάσεις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου και να απολαύσεις το πάθος και το ρομαντισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις τους πάντες και αυτό είναι βέβαιο ότι θα φέρει νέα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, επικεντρώνεις την προσοχή σου στην οικογένεια καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις στιγμές ζεστασιάς και τρυφερότητας. Το πρωί σε βοηθάει να ξεφύγεις από την κυκλοθυμία και να λειτουργήσεις με ιδανικό τρόπο σε καθημερινές υποχρεώσεις που έχει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά στο να πάρεις αποφάσεις που θα λειτουργήσουν ιδανικά στον εργασιακό χώρο. Παράλληλα μπορείς να βρεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις με συναδέλφους πού πιθανά σε ενόχλησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η ανάγκη για σταθερότητα λειτουργεί ενεργητικά στη σχέση καθώς δεν θα διστάσεις να βάλεις πάθος και τρυφερότητα στην καθημερινότητα αλλάζοντας τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να έρθει πρόσωπο που θα ομορφύνει τις καθημερινές τους στιγμές.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και ανασφάλειες που εκδηλώνονται κυρίως στο κοντινό σου περιβάλλον. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις την οποία αναστάτωση και να αφήσεις πίσω δυσάρεστες στιγμές που δεν σου κάνουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις στην επαγγελματική σου ζωή μπορούν να έχουν επιτυχημένη έκβαση αρκεί να ξεπεράσεις την ανάγκη να επικρίνεις τους γύρω σου. Είναι απαραίτητο να δείξεις θετικό πνεύμα καθώς αυτό θα βοηθήσει και τους άλλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός στο πώς εκφράζεσαι το ταίρι σου καθώς η γκρίνια και η επικριτική σου διάθεση δεν θα βοηθήσουν να υπάρξει ηρεμία στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία, είναι σημαντικό να αφήσεις τις λεπτομέρειες στο περιθώριο και να δεις την ουσία των πραγμάτων.

πηγή: ethnos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ