Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleTα ζώδια σήμερα 22 Ιανουαρίου: Ιχθύ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς

Tα ζώδια σήμερα 22 Ιανουαρίου: Ιχθύ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο, σε θέματα οικονομικά και αισθηματικά θα υπάρξει ανάγκη για εξασφάλιση, τα βήματα θα είναι συνετά, στόχος θα είναι η σταθεροποίηση για όλα τα ζώδιαΤο τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στο να υπάρξουν θετικές συναισθηματικές συζητήσεις που θα φέρουν άμεσα ξεκαθαρίσματα και ουσιαστικές υποσχέσεις. Για τα τσακωμένα ή χωρισμένα ζευγάρια ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης, για τους ελεύθερους θα υπάρξει το άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλυπτικά γεγονότα που θα βοηθήσουν να γίνουν επαναξιολογήσεις, θα βρεθούν λύσεις σε θέματα που τις προηγούμενες μέρες δημιούργησαν ανασφάλεια και αβεβαιότητα στα ωροσκόπια.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θερμές θα κάνει τις διαθέσεις, σε ζητήματα αισθηματικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, έκταση θα έχει φαντασία, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες στη συνεννόηση, οι αντιδραστικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποβάλουν το έντονο πείσμα. Για να υπάρξει συνεννόηση και για να μπορέσουν να ισορροπήσουν οι σχέσεις απαραίτητη θα είναι η συγκατάβαση και η αποδοχή. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, ενδεχομένως το κλίμα να είναι κάπως αρνητικό. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη: 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί σημαντικές αλλαγές και ανατροπές σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Προσοχή στις απότομες αντιδράσεις που θα έχουν κόστος σε φιλικές σχέσεις και προσωπική ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμπεριφορές και γεγονότα που θα ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και φιλοδοξίες και σχέδια που έχεις. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να μην επαναστάσεις απλά και μόνο για να αντιδράσεις καθώς αυτό θα έχει δυσάρεστες επιπτώσεις σε κάθε σου επιδίωξη.

Πιθανό είναι να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα παίξουν ανατρεπτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και θα δημιουργήσουν εντάσεις σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνική νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, προσοχή γιατί υπάρχει αστάθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ στην επαγγελματική καταξίωση καθώς μπορεί να δείξεις τις πραγματικές σου δυνατότητες. Το απόγευμα σου δίνει ώθηση για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να σε προβληματίζουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επαγγελματικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να διαχειριστείς με ρεαλισμό και αυτοπεποίθηση. Κλείσε πιθανές εκκρεμότητες που ακόμα σε προβληματίζουν καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ανακουφιστείς από όποιο άγχος και πίεση που μπορεί να σου δημιουργούν.

Η αποφασιστικότητα που δείχνει θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να απασχολούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από την επαγγελματική σου ζωή που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, θέλεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον για να περάσεις όμορφα. Το απόγευμα σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε όνειρα και στόχους που έχεις με την υποστήριξη δικών σου ανθρώπων.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με θετική διάθεση μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις από πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό και διευρύνουν τους ορίζοντες της καριέρας σου.

Είναι σημαντικό να απολαύσεις κάθε στιγμή χαράς και αισιοδοξία με το ταίρι σου, φιλικές παρέες θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να απολαύσετε την βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από παρέες έρχεται νέο πρόσωπα που απογειώνει την διάθεση για να εξελιχθείς και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε αναστατώνει έντονα καθώς δημιουργεί σημαντικές αλλαγές σε ότι αφορά την οικονομική και τη συναισθηματική σου κατάσταση. Προσοχή καθώς οι βεβιασμένες κινήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που θα έχουν σημαντικό κόστος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία σε πιθανές αλλαγές που μπορεί να προκύψουν οικονομικά σου καθώς θα πρέπει να διαχειριστείς πιθανά έξοδα που έρχονται ξαφνικά και σε αναστατώνουν. Προσοχή σε συναλλαγές που επίσης μπορεί να επιδείξεις σημαντική νευρικότητα καθώς θα οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αφήσεις την αδιαλλαξία στην άκρη καθώς ο εκνευρισμός σε οδηγεί και απόλιτότητα που επηρεάζει δυσάρεστα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα βρεθεί σε νέα γνωριμία καθώς υπερένταση και οι ανασφάλειές δεν σου το επιτρέπουν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα ανατρέπει τα δεδομένα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σε ότι σε καταπιέζει και να έρθεις σε ρήξη με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αιφνιδιαστικές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στις συνεργασίες σου. Οφείλεις να δείξεις ψυχραιμία και ωριμότητα διαφορετικά είναι γεγονός ότι δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς οδηγώντας σε οριστική ρήξη σημαντικές συνεργασίες στη ζωή σου.

Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις που επηρεάζουν τη σχέση σου καθώς η αστάθεια θα επικρατήσει δεν θα ωφελήσει ούτε εσένα ούτε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται κεραυνοβόλα στη ζωή σου πρέπει την δημόσια εικόνα σου, προσοχή γιατί δεν εγγυάται την σταθερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα μπορεί να φέρει κομβικές αλλαγές σε ότι αφορά την καθημερινότητα καθώς δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια ξαφνικά παρασκήνιο εις βάρος σου που θα επηρεάσει σημαντικά την κρίση σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις υποθέσεις στην καθημερινότητα έρχεται στην επιφάνεια καθώς έρχεται στην επιφάνεια παρασκήνιο κυρίως στον εργασιακό χώρο τους επηρεάζει. Προσοχή καθώς οι εντάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που δεν θα σε βοηθήσουν να χειριστείς σωστά τις υποθέσεις σου.

Φρόντισε να μην ξεσπάσει στο ταίρι σου όλα αυτά που σε επηρεάζουν την καθημερινότητα δημιουργώντας περαιτέρω προβλήματα για εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς η κούραση και η γκρίνια δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές με νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές στην προσωπική σου ζωή καθώς αποκαλύπτονται πιθανά μυστικά που θα επηρεάζουν σημαντικά. Προσοχή καθώς η ένταση που μπορεί να επικρατήσει θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με το ταίρι σου

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά τα σχέδια που μπορεί να έχεις την επαγγελματική σου ζωή. Καλείσαι να δείξεις ψυχραιμία και να διαχειριστεί με απόλυτη σύνδεση όποια ζητήματα έρθουν μπροστά σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς δεν διστάσεις να ξεσπάσεις σε αυτά.

Αναστάτωση θα επικρατήσει στην προσωπική σου ζωή προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία για να αποφύγεις εντάσεις που θα οδηγήσουν σε οριακές καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνική νέα γνωριμία έρχεται και σε αναστατώνει, φρόντισε να μην επενδύσεις συναισθηματικά καθώς δεν υπάρχει η αίσθηση της σιγουριάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαγγελματική ζωή. Είναι απαραίτητο να κρατήσει χαμηλούς τόνους καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα να δημιουργήσουν αναταράξεις στο επαγγελματικό και προσωπικό πεδίο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να διατηρήσεις την ηρεμία σου καθώς το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσεις αιφνιδιαστικά γεγονότα και ανατροπές σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους διαφορετικά οι συγκρούσεις με τους ανωτέρους σου θα έχουμε δυσάρεστες συνέπειες.

Είναι απαραίτητο να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου την ένταση που νιώθεις καθώς το πιθανότερο είναι να πάρει αποστάσεις από εσένα και να απογοητευτείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνικά μπορεί να έρθουν στη ζωή σου νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα και τον τρόπο σκέψης σου σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα αλλάζει τα δεδομένα σε ότι αφορά τις κοντινές σχέσεις καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσεις. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διατηρήσεις ψύχραιμη στάση για να μην υπάρξουν εντάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους σε συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές που θα δημιουργήσουν ένταση. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από απότομες αντιδράσεις και σπασμωδικές συμπεριφορές που θα σε εκθέσουν.

Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση, φρόντισε να μην είσαι νευρικός και απότομος με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει μέσα από το κοντινό περιβάλλον ξαφνικά στη ζωή σου για να ανατρέψει τον τρόπο που σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι στις σχέσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ξαφνικά ζητήματα που θα σε επηρεάζουν σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο. Προσπάθησε να περιορίσεις την ασφάλεια και την αδιαλλαξία που θα οδηγήσουν σε σφοδρές κόντρες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να διαχειριστείς τα οικονομικά σου με σύνεση και να μην μπει σε διαδικασία ρίσκων που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου. Ξαφνικά έξοδα ή ανατροπές σε οικονομικές υποθέσεις που έχει μπορεί να σε προβληματίσουν, φρόντισε να δείξεις ήρεμη προσέγγιση στα πράγματα για να τα ξεπεράσεις.

Δεν πρέπει να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις στο πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου καθώς θα επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου και θα δημιουργήσει αστάθεια στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να συμπεριφερθείς με ηρεμία σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή καθώς οι αμφιβολίες για τον εαυτό σου εκτοξεύονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα αναστατώνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σε οδηγήσουν να κλείσεις συνεργασίες ή σχέσεις με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τη νοοτροπία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία νέα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου και να αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή. Διαφορετικά ο έντονος εκνευρισμός και η ανάγκη να αντιδράσεις θα σε οδηγήσουν σε ρήξεις και απομακρύνσεις από σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

Έντονες αντιπαραθέσεις μπορεί να προκύψουν στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να κρατήσεις ψυχραιμία καθώς οι ισορροπίες είναι απαραίτητες. Αν είσαι αδέσμευτος/η κεραυνοβόλα μπορεί να έρθει νέα γνωριμία, προσοχή σε σπασμωδικές κινήσεις που θα δημιουργήσουν υπερένταση και απομάκρυνση.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται με βία στο μυαλό σου. Το απόγευμα σε βοηθάει να ξεφύγεις από τη μελαγχολία και να πατήσεις γερά στα πόδια σου βρίσκοντας την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος καθώς βρίσκεις την υπομονή και την επιμονή που χρειάζονται για να δώσεις λύσεις. Προσπάθησε να ξεφύγεις από τον συναισθηματισμό και να λειτουργήσεις απόλυτα ρεαλιστικά ώστε να έχεις το ανάλογο κέρδος που σου αξίζει.

Είναι απαραίτητο να αφήσεις πίσω ότι σε πονάει και μπορεί να πληγώνει τη σχέση σου, απόλαυσε στιγμές χαράς και πάθους με το ταίρι σου που θα σε ηρεμήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων μπορεί να σε επηρεάσουν αρχικά, όμως θα βρεις τον εαυτό σου και θα διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα.  

πηγή: ethnos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ