Στο δρόμο-καρμανιόλα που έχει «φάει» εκατοντάδες ψυχές
Στον Πύργο ερχόταν ο Ν. Πανούτσος που σκοτώθηκε στο ύψος των Τσουκαλεϊκων
Ένας ακόμα οικογενειάρχης βρήκε τραγικό θάνατο στο δρόμο-καρμανιόλα Πατρών –Πύργου το Σάββατο το μεσημέρι, ενώ κατευθυνόταν στον Πύργο για επαγγελματικούς λόγους.
Νεκρός είναι ο Νίκος Πανούτσος 48 ετών από το Βασιλικό Αχαΐας, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος ξεκίνησε από την Τριταία, μαζί με συντοπίτη φίλο του – νοσηλεύεται τραυματισμένος ελαφρά – όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε ένα σημείο της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεϊκων,ένα επαγγελματικό βαν διανομών φέρεται να βγήκε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε πλαγιομετωπικά με το ΙΧ.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά και οι τρεις επιβαίνοντες στα οχήματα. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Ο άτυχος Νίκος Πανούτσος έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επανέφεραν επί τόπου στη ζωή, αλλά ο 48χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί και εξέπνευσε κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Πρόκειται για ένα ακόμα θύμα που προστίθεται στο μακρύ κατάλογο της εκατόμβης στο «δρόμο», η κατασκευή του οποίου εξακολουθεί να βρίσκεται σε εκκρεμότητα.
