Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Έτσι μου βγήκε» λέει ο 13χρονος που έβρισε ομοφοβικά τον Στέφανο Κασσελάκη

«Έτσι μου βγήκε» λέει ο 13χρονος που έβρισε ομοφοβικά τον Στέφανο Κασσελάκη

«Οι συζητήσεις υπήρχαν πάντα, ποτέ από εμάς δεν υπήρχε, να δικάζουμε ή να σχολιάζουμε αρνητικά» λέει η μητέρα του
«Έτσι μου βγήκε» λέει ο 13χρονος που έβρισε ομοφοβικά τον Στέφανο Κασσελάκη

«Εδώ και χρόνια μιλάμε στα παιδιά για τη διαφορετικότητα και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να το αποδεχτούν» αναφέρει η μητέρα του 13χρονου που έβρισε ομοφοβικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του τελευταίου στο Βόλο.

Μιλώντας στον Alpha, η μητέρα του 13χρονου αναφέρει: «Και για εμάς ήταν σοκαριστική η συμπεριφορά του. Και για όλες τις ερωτήσεις που του έχουμε κάνει, λέει «έτσι μου βγήκε». Εγώ δεν μπορώ από την πλευρά μου, δεν μπορώ να πω. Γιατί, να πω ότι είχε ακούσει μέσα στην οικογένεια αυτά, όχι, συζητάμε, εξηγούμε, αποδεχόμαστε. Οι συζητήσεις υπήρχαν πάντα, ποτέ από εμάς δεν υπήρχε, να δικάζουμε ή να σχολιάζουμε αρνητικά. Όχι όχι, είμαι κάθετη ότι ποτέ δεν υπήρχε κανένα αρνητικό σχόλιο εναντίον του κυρίου Κασσελάκη.

«Έτσι μου ήρθε». Γιατί το έκανες; «Έτσι μου ήρθε». Αλλά δεν σας κρύβω, περνάει μια πολύ δύσκολη φάση εδώ και οχτώ – εννέα μήνες. Εμείς καταλάβαμε ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η παρέα που προσπαθούμε με όλα τα μέσα να τον αποκόψουμε, αν και είναι αθλητής. Δεν μπορώ να πω. Ένα καλό, φυσιολογικό παιδί, αλλά στις παρέες ξεφεύγει. Ο γιος μου το υποστήριξε ότι δεν υπήρχε αυτό, το να συζητήσουν μέσα στην παρέα και ποιος να το πει. Ναι, είναι αρκετά ντροπιασμένος και μουδιασμένος και όταν καθίσαμε και του είπαμε για συνέπειες που μπορεί να υποστεί με διαδικασία αν ο κύριος Κασσελάκης προβεί στη μήνυση και τότε κατάλαβε το μέγεθος».

Ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του 13χρονου. Σε συνέντευξή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Αν αυτός ο νεαρός επιθυμεί να συνομιλήσει μαζί μου, πολύ φιλικά θα του μιλήσω. Γιατί αυτό που πρέπει να δείξουμε στον κόσμο είναι ότι η διαφορετικότητα δεν είναι κάτι που θέλει να διχάσει την κοινωνία μας».

newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ